måndag

helgen har varit bra trots massa oplanerade händelser ;)

i fredags lockade jag emmas hår och gjorde henne fin sen gjorde vi tacos, när den var klar kom precis anton o vi tre åt massa tacos ;) sen följde vi emma till discot och traskade hemåt igen, stannade o köpte lite godis sen skyndade vi hem och satte oss framför tv:n och kollade på lets dance.. magnus vann, de var bra tycker jag nog ;) båda var duktiga tycker jag.

i lördags åkte v i till ulricehamn vid kvart i åtta med mamma, jag körde helavägen ;) mamma o brusi tävlade en massa o sen väntade vi i bilen hur länge som helst för det var dåligt väder :P anton lyssnade på musik o mamma sov och jag satt o var uttråkad haha :P sen tävlade hon lite till o det gick superbra ! det tog lång tid så vi åkte inte därifrån förens tio över sex någon gång. jag körde hela vägen hem igen jag är duktig ;) körde genom stan hem och stannade o tankade o såå. var hemma vid tjugo över sju eller nåt.. åt lite mat o sen duschade jag och anton tvättade håret ;) intressant ? haha kanske inte.. :P sen åkte vi till norrängsskolan med pappa o släckte utebelysningen sen skjutsade han oss till anton.. där gjorde vi inte alls mycket o vi somnade supertidigt :P

igår skulle vi tagit det lugnt hela dagen var planen.men det blevinte så. jag åkte in o jobbade o jobbade 13-21.

nu sitter jag i skolan, har el.. har prov imon så ska plugga lite på det sen ska jag nog läsa lite i boken vi har i svenskan också. (: i eftermiddag händer det nog inte jättemycket, är trött och inte helt frisk, förkyld o haft lite feber i helgen och såå. kanske blir lite solning med mamma det var ett tag sen nu ju. :) men nu borde jag inte sitta här mer, snart kommer det åttor som ska kolla på allt o sånt och vi får inte spela eller vara inne på internet då har de sagt ;) ha det fint !

fredag

äntligen helg, så underbart ! :D

borde egentligen har gått upp nu men jag har ny mörkläggningsgardin på mitt rum så det är helt mörkt o mysigt här inne, nästan omöjligt att gå upp ;) vid tio i tolv ska jag in till skolan iallafall, för att ha matte. sedan slutar jag halv fyra o hoppas att jag kan åka med mamma hem då så jag slipper komma hem så sent, o slipper åka buss :)

sen ikväll kommer anton eller i eftermiddag eller vid sex eller nåt tror jag (: vid åtta ska syster på disco så ska fixa hennes hår innan det, kanske göra tacos också ? är ju bara vi tre hemma till efter nio nångång, pappa ska på nån konsert i göteborg o mamma o lina är i stallet. vid tjugo i åtta ska jag i allafall följa emma till discot. sedan blir det lets dance finalen med anton :)

längtar tills jag kommer hem ifrån skolan nu faktiskt ;) & imorgon ska vi ju på agility med mamma o brusi, hoppas det inte är superkallt där. :)

men oj vad klockan är mycket nu måste jag kila, ha en underbar fredag och hör av er om nånting intressant dyker upp under morgondagen ;)

torsdag

Anton Isaksson, du är underbar. Jag älskar dig mest utav allt ! <3

torsdag

& gårdagen blev inte alls som planerat :P

pappa hämtade mig efter skolan o vi åkte till apoteket sen hem o påvägen hem ringde jessica som blivit sjuk så jag lovade att komma in o jobba istället för henne.. hemma slängde jag i mig några våfflor o sen iväg till fiolen som slutade tjugo i fem o så kom pappa o hämtade mig o skjutsade in mig till jobbet.. gick bra o jobba men slutade vid tjugo över åtta så ingen idé o åka till anton.. tog bussen hem istället och läste lite i boken påvägen, duktigt ! väl hemma gjorde jag pyttipanna för jag o mamma var hungriga, sen duschade jag o sov ;) intressant ? nej men ändå haha :P

idag har det inte hänt massor. svenska, idrott, religion.. har suttit här lite o ätit lite sen jag kom hem (: ikväll kommer itne mkt mer hända, ska göra klart matten som är tills imorgon har lite kvar på den o sen blir de väl lite läsande o sen bara ta det lugnt förhoppningsvis (:

morgondagen blir lång sovmorgon som vanligt o sedan matte.. sen hem o anton kommer någon gång.. när vet jag inte, men nån gång :P sen ska emma på disco så har lovat att antingen platta, locka eller våffla hennes hår, hon har inte bestämt sig för vilket än :P sen blir de följa henne dit o sen skynda hem till lets dance finalen o en godispåse kanske ? ;) mysmys ju!

lördag ska jag o anton med mamma o brusi till ulricehamn på agility o på kvällen blir de nog tenhult ! :) men nu ska jag dra mig en sväng får se om jag har nåt att skriva senare annars hörs vi kanske imorgon ! :D

onsdag

nu är bilderna inne ;) inte alla men några blev det. är väldigt segt att lägga in bilder här :P

onsdag idag, får tillbaka provet vi skrev i onsdags förhoppningsvis, en lugn lektion räknar jag med. slutar kvart i tre någon gång så ska försöka hinna in på apoteket innan bussen går hem. ska ju bara hem en snabbis o hämta fiolen o ta nåt o äta. får se om vi hinner annars får de lösas på annat vis :) efter fiolen blir de hem i sju minuter o byta fiolen mot bagen för sen ska jag till anton , o ska sova där med.. vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll, får se..

men nu är klockan tio och min buss går om en timme och tjugo minuter o jag måste duscha, äta, göra mig iordning, packa iordning grejjerna jag ska ha med mig i eftermiddag, så ha de fint !

onsdag



1. anton tar kort på mitt hår med den fina flätan han gjorde ;)
2. anton påväg hem till honom
3. pias häst
4. anton <3
5. pias andra häst
6. svårt att kasta stenen och hinna ta ett bra kort :P
7. anton o en av kissemissarna
8. samma som på förra ju
9. anton kollar efter något
10. anton o adam o johan bakom anton




1. Mats och Jessica, o lite anton bakom
2. Ylva <3
3. Ted, Josef, Någon och Lisa
4. Ser inte riktigt, den är så liten här men l
ite folk. :P
5. Sandra, Jimmy o Tommy tror jag ;)
6. Josef o några mer
7. Edvin och Lisa
8. Två trötta människor ;) myskläderna hade precis kommit på då för att jag hade vart ute en sväng, hade de inte hela kvällen ;)

tisdag

ojoj, blev inget bildinlägg igår, blev inget inlägg alls. ;) orkade inte det, tog det bara lugnt hela kvällen ! ska försöka ordna det i eftermiddag istället. (:

sitter i skolan nu, ska göra ett prov efter lunch, så efter rasten som är om två minuter nu så ska jag plugga en massa ! ;)

efter skolan tänkte jag åka in till stan, ska nog upp till mamma o låna hennes hm clubkort, glömde mitt hemma. ska köpa lite smågrejjer på hm så lika bra att ha de med så man får lite bonus eller vad det är.. sen ska jag spela fiol idag också. :P måste öva lite känner jag ;) det var nåt mer... juste, boken, flyga drake.. måste läsa lite i den så jag kommit så långt vi ska på torsdag :)

men nu har vi rast så vi hörs i kväll så ska jag försöka lägga in lite bilder :)

söndag

jahaja, ännu en helg har gått !

i fredags blev det lets dance tittande och mys tills anton somnade i mitten av lets dance ungefär ;) då blev de bara lets dance tittande haha ;) när lets dance var slut vaknade anton och vi låg o snackade mega länge ! och insåg att vi inte kunde somna så vi satte på en film, jag somnade typ direkt men anton tittade ganska länge ;)

igår (lördag) vaknade vi tidigt som vanligt, tjugo i åtta.. anton satt vid datorn och jag läste boken vi ska läsa på svenskan "flyga drake". :) sen gjorde vi oss i ordning packade ihop lite grejjer o sånt.. och efter lite strul o så med vägen till anton så var vi äntligen framme! var ute en sväng hos anton, ganska länge.. sen blev det middag o så kom ted, jag gick o duschade o de gick ut en sväng tror jag :) när jag var duschad o klar började fler folk komma och det blev lite party.. det var trevligt ! vi somnade dock tidigt vid tolv ungefär ;) stackars ted låg på tre kuddar på golvet haha :P

idag (söndag) vaknade vi halv tio ungefär och anton o ted städade lite medans jag låg i soffan  i tv-rummet o pratade med lina som precis vaknat i sin säng där :P sedan åt vi frukost allihopa, rostade mackor.. fast inte anton han åt middag från gårdagen haha :P mycket mer blev inte gjort idag, jag anton och lina kollade på bridget jones på spaning tror jag den heter, tvåan i allafall.. jag sov lite utav den. och när den var slut gick anton o duschade o jag somnade i soffan en sväng.. ätit lite mat också , jaa känns som en slappardag och det finns inte mkt mer att säga om det haha :P

& nu gör jag inte heller mkt, tänkte kolla lite på beck sen men lär somna för jag är supertrött :P ska kolla lite i allafall, har sett den så behöver ju inte se hela ;)
tänkte att jag skulle lagt in lite bilder nu men har inte lagt in det på datorn, har massor ifrån helgen.. minneskortet till kameran är fyllt.. inte bara bilder från helgen i det.. men jag vill inte lägga in de på datorn förens jag fått in alla mina gamla bilder och kommer åt den externa så jag kan lägga över de dit också.. hände nåt vid ominstallationen så jag kommer inte åt den externa hårddisken.. lovar dock att det kommer komma lite vårbilder och lite från partyt (: (hoppas jag itne lovade för mkt nu ;)) men nu har jag skrivit alldeles för mycket så ha de fint !

fredag

nu är det snart helg ! underbart !

& jag har träningsverk i magen, och i högra vaden och armen :P konstigt att det inte är i vänster, men men :P

har fortfarande inte löst matten, känner mig skitseg i huvudet, de går inte ihop sig helt enkelt, skitkonstigt. jag ger nog upp !

är uppe väldigt tidigt men kunde inte sova mer, ska nog dra mig mot duschen alldeles strax. (:

ikväll blir de mys & imon blir de fest ! hör av er om ni är sugna !

torsdag

blev inget inlägg igår.. men igår var en ganska bra vill jag nog påstå, kändes som sommar när jag gick till bussen vid elva, iallafall om man räknar bort att det blåste svinkallt och inte var några blad på träden :P hade prov i kraftelektronik som jag trodde skulle gå jättedåligt, de gjorde de inte, mamma hade rätt igen. det gick faktiskt riktigt bra tror jag :P efter skolan satte jag mig på bussen hem, ringde anton o han bad mig vänta så jag klev av på sanda o väntade på honom :P sen åkte vi hem till mig och åt lite sen traskade vi ner till fiolen. på kvällen var vi iväg på ikea o ica maxi o lite sånt med pappa och emma (:

idag har dagen vart hyffsad, de mesta i allafall (: redovisning i svenskan imorse, jobbigt men jag överlevde :) efter det blev det idrott, läs nog nu anton ! med kickboxning eller nåt, asjobbigt helt slult var jag, efter massa plankan, armhävningar och situps också, så jag lär ha träningsverk i helgen ! massor ! jag kan också träna anton ser du de ;) efter de blev de religion och det var inte överdrivet kul, slutade hyffsat tidigt så var hemma kvart över tre, pluggade matte som gått väldigt denna gången må jag säga, o denna gången kommer inte mamma ha rätt med sitt "så säger du alltid o så går de jättebra sen" för det är en uppgift jag verkligen har kört fast på som jag inte klarar av att lösa, antagligen för att jag är skitrött och inte orkar tänka, eller så är det för att jag är kass och inte kan. aja, jag tror jag har gett upp den uppgiften nu.. pausade i allafall matten och gick till sisan för klippning vid kvart i sju, kom hem för en timme sen och har ätit lite o kollat på tv o såå (:

helgen blir nog bra tror jag, imorgon blir de matte som jag inte riktigt ser fram emot nu efter att jag inte gjort den där uppgiften. :/ men men, de får jag ju inte lida för förens nästa vecka när vi får tillbaka inlämningsuppgiften och det står helt tomt på den siffran. men men, efter matten ska jag hem och sen blir de lets dance o mys på kvällen, med eller utan anton vet jag inte än. :P på lördag ska vi dra oss till anton ganska fort tror jag och på kvällen blir de lite 2-års fest där med lite människor ju. (:

men oj vad mkt jag skrivit nu ska jag kolla på medium och somna ! ha de fint !

tisdag

tisdag har blivit en liten dålig dag för mig tror jag. var supertrött och hade huvudvärk imorse så bestämde mig för att somna om och plugga hemma när jag vaknade sen

somnade om och sov till tjugo över elva ! superskönt ! gjort lite pannkakor och svenska uppgiften än så länge i allafall, har dock elektronikprovet imorgon som jag ska börja plugga på, ska göra det snart ;) känns som att jag börjat ge upp skolan lite, tråkigt ! men sånt är livet, orka mvg jämt ;)

mycket mer blir nog inte gjort idag skulle jag tro. är egentligen väldigt sugen på o göra matte uppgiften, men har böckerna och så i skolan. och borde verkligen plugga på elektroniken, fy va tråkigt ! matte är mkt roligare :P jaja nog tjatat om det.

resten av veckan blir nog bra om man räknar bort skoluppgifterna ;)

onsdag ; elektronikprov, fiol och anton <3
torsdag ; svenska inlämning och redovisning :/ sen göra matte inlämningsuppgiften.
fredag ; matte och sen blir det en kväll här med anton skulle jag tro <3
lördag ; på lördag blir det lite 2-års party at antons place, endast bjudna får komma, dock har jag inte bjudit någon än, anton sköter det, men känner ni er bortglömda kan ni ju höra av er (:
söndag ; det blir nog en slappar dag, med lite plugg så jag får alla prov ur världen snart.

men nu ska jag gå upp o käka lite fler pannkakor o se om jag kommer igång med pluggandet ;) pusshej !

måndag

en bild på håret var lovad, dock är itne denna bilden helt rättvis då det ser ut som att håret längst upp är mycket ljusare än det andra. det är det inte, topparna är lite mörka för att de är fuktiga på bilen och för att de ligger så mkt ihop.. ;) har en liten tanke på att lägga i några supertunna jätteljusa/vita slingor senare sen innan sommaren, nu är färgen som det ljusaste på bilden ungefär, lite mörkare kanske, har dagsljus bakom så de blir lite ljust på bilden.. får se lite, kommer ju blekas massor i sommar, men nu har ni fått en bild i allafall ;)

måndag

el hela dagen & jag pluggar till proven som är iprincip det enda jag har kvar på de två kurserna jag har gjort, supersegt ! så går det när man skjuter fram proven hela tiden. ;)

hoppas dagen går fort i allafall, redan rast alldeles strax.

igår skulle jag solat med lollo, men jag kollade ju på basket och jobbade så det hanns inte med, därför blir det lite solning idag, med mamma tror jag. o sen lollo ska vi sola en dag i veckan och det är ett måste ! :P

mycket mer kommer inte hända idag, behöver plugga har prov i kraftelektronik på onsdag och en svenska inlämning och redovisning på torsdag. och 62 sidor att läsa i "flyga drake". + alla andra elprov, usch vad jobbigt att gå el där man kan skjuta upp allting och bestämma själv när man ska göra det.

men men, nu ska jag väl göra lite nytta kanske, försöka i allafall, så ha det fint ! (:

söndag

ännu en helg som är slut ! :/ jag gillar helgerna ju !

denna helgen har vart bra (. i fredags var vi i kyrkan i tenhult en svängis, kollade på lets dance o åt lite pizza ju, sedan var vi ute en sväng o sen hem till anton och nana ! i lördags slappade jag hela dagen hos anton, sov en massa o såg på film o sånt mys, sedan åkte jag och jobbade 17-21 och sen kom pappa o hämtade mig o anton som hade kommit till max.. åkte hem, gjorde lite mat och sedan kollade lite på slutet av melodifestivalen o la oss för o kolla på film.. tillbaka till kärleken, jag tror jag sett den innan för jag visste vilken det var och kände igen den o såå, men ville se den.. anton somnade dock direkt och efter en stund började han snarka också :O jag har aldrig hört honom snarka innan haha :P väckte honom då och då och sa att han inte fick sova, han lovade att han inte gjorde de o somnade igen.. hmm, jag klarade inte hålla mig vaken hela filmen heller tyvär, missade slutet :/ får fixa den så jag kan se slutet :D

idag vaknade vi tidigt o åt frukost o satte igång med städningen sedan,storstädade och möblerade om i mitt rum :P vid halv ett åkte vi o kollade när emma vann en basketturnering också, sedan fortsatte vi o städa ända tills vi tog bussen, jag till jobbet och anton hem till sig, så nu har jag jobbat 18-22.30 och kom hem för en stund sedan och tänkte kliva in i duschen efter det här inlägget ! så nu måste jag dra mig så jag hinner det innan jag somnar :P ha det superfint !

fredag

fredagen den trettonde är det idag upptäckte jag nyss ;) hoppas det blir en bra dag utan en massa otur i allafall ;)

ska alldeles strax gå och duscha en lite snabbis o sen smörja mig med den nya body buttern. :P sedan tänkte jag äta lite och sen får jag väl ta att plocka ner datorn och så o dra mig mot skolan, börjar ju vid kvart i ett.

matte c som vanligt på fredagar, bästa skoldagen ! och efteråt åker jag nog direkt emot anton om det går som det är tänkt ;)

men nu måste jag resa mig så jag hinner något innan jag försvinner hemifrån ;) ha det superfint ! & glöm inte berätta vilka ni är

torsdag

dagen var soft, hade ju ingen religion så slutade tjugo i tolv var hemma tio över tolv ! underbart ! lina och emma var hemma så pappa kom hem med pizza och vi åt lite, sov en stund och sedan tog jag bussen till sanda o träffade älskling ! <3

vi åkte upp till a6 och gick o kollade lite fikade o sånt myys ! fick en superfin ring och en nessesär ifrån body shop med body butter, shower gel och body polish, som luktade jordgubb ! supergott ! anton är bäst ! <3 han fick en fin grå tröja utav mig också ;)

dock åkte vi sedan åt varsit håll så nu sitter jag här i sängen har precis kollat på sveriges värsta bilförare med pappa :) ska nog snart sova för min tv på datorn verkar ha lagt av ? jag får damp på min dator, återställde hela så allt försvann inget kvar i den och den dampar fortfarande ? kan någon berätta vad den vill mig ? men som sagt ska nog snart dra mig mot sängen, så mkt mer blir det inte gjort idag ;)

juste, plånboken kom igår, den är superfin vill jag lova ! ;D

& en sista sak, varför vågar ingen berätta vem ni är ? om jag sätter lösen berättar ni vilka ni är då för att få lösenordet ?

onsdag

mitten utav skolveckan nu, känns bra ! mår bättre idag också, sov halva dagen igår, skönt !

sen gjorde jag även lite mat, stuvade makaroner o stekt falukorv, jag älskar stuvade makaroner, dock gjorde pappa stuvning för jag suger på de ;) sen var jag o pappa iväg o övningskörde lite och pantade flaskor. :) sen på kvällen la min dator av helt, den har vart lite skum ett tag så jag har funderat på om den kanske hade nån mask i sig eller något. sen igår började den bli skitkonstig, tryckte jag på en sak o sen på en annan då öppnade båda, så när jag flyttade över grejjerna till mammas dator så öppnade typ fem mappar varje gång jag klickade på en mapp. :S o minimerade man en ruta så fick man inte upp den igen, så hade mängder av grejer i startfältet ^^ gjorde en återställning av hela datorn, tog en stund det med, för de gick inte spela upp skivan jag satte i den öppnade bara alla mappar :P fick tillslut ordning på det hela o nu mår den prima igen ! :D

idag är det ju onsdag, jag gillar onsdagar ! (: vi har en lektion 12.15-13.30 med kraftelektronik sen brukar vi ha en halvtimmes rast och sen har vi kraftelektronik ifrån 14.00-14.40 ungefär. ganska lugn dag vill jag nog påstå :) sedan får jag träffa anton idag ! & vi ska bara ta de lugnt, kolla på film kanske, spela lite tv-spel med emma, och somna supertidigt satsar jag på ;)

resten av veckan blir nog toppenbra den också ;

torsdag
; inte jätteskoj skoldag med idrott och så men förhoppningsvis går den snabbt ändå. sen ska jag träffa anton, vet inte riktigt vad han har tänkt men han vill i allafall att jag ska med han in till stan :) <3
fredag ; bara matte c, superskönt. efter det åker jag nog till anton direkt, finns en tanke om att jag ska ha med mig min dator så kanske åker hem emellan, får se lite (: på kvällen är de inte säkert vad som händer, antagligen blir det kyrkan de skulle lana, så kanske blir där en sväng, får se lite :)
lördag ; umgås med anton hela dagen, jobba 17-21 och sedan hem o anton kommer hem till mig med (: en myskväll blir det !
söndag ; anton och jag ska kolla när emma spelar basket, fast de vet inte anton men jag ska försöka få honom att hänga med ;)

så jag tror det blir en toppenvecka ! men nu ska jag ta o göra mig lite iordning tänkte jag, orkar inte fixa en massa för en lektion så blir nog ganska smidigt, hör att någon är hemma också, ska ta reda på vem det är :) men ni får ha en superbra dag, för det ska jag ! :D

Anton Isaksson, du är allt för mig <3

tisdag

ingen bra dag alls idag, vaknade med världens huvudvärk och ögon svullna som jag vet inte vad, dessutom satt halsbrännan kvar sen kvällen, har nästa alltid halsbränna på kvällen.. släpade mig upp i allafall o tvättade håret, bestämde mig för att gå på genomgången i allafall, den är ganska viktigt, så åkte med pappa till skolan och var på den sen tog jag bussen hem, nu ska jag verkligen sova !

måndag

Vad heter ni? Jonna Hangasmaa & Anton Isaksson
Hur träffades ni? msn/lunar ;)
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år idag <3
Är ni förlovade? noop
Bor ni ihop? nee
Har ni barn? nej
Har båda körkort? anton har fast bara traktor ;)
Isåfall, vem kör bäst? anton, helt klart !
Vad jobbar/pluggar ni med? Jag går el o anton personbilsmekaniker.
Kommer du ihåg eran första kyss? jaaa ;D
Vem sa "Jag älskar dig" först? Anton först ;)
Vem är äldst? Meee ;)
Vad tycker du om din svärmor? vi är ju inte gifta men jag gillar henne :D
Vilka stjärntecken är ni? jungfru och oxe, ojoj, nu får jag visst rätta detta lite, i metro står de oxe o jag har alltid sagt det till antons stjärntecken, men han har alltid hållt i med att han är vädur.. hmm, hur funkar detta.. joo de visar sig att i vissa horoskop är han faktiskt vädur, så vi har tre stjärntecken i vårat förhållande ;)
Vem fyller först på året? Anton <3
Vem är längst? Anton
Vem sjunger bäst? anton :D
Håller ni i handen på stan? ofta men inte jämt :)
Kände ni varandra innan ni blev ihop? ja vi hade träffats i två veckor då, kanske inte jättebra ;)
Vad har ni gemensamt? Massor ! :)
Blev du kär i första ögonkastet? lite kan man väl säga (a)
Har ni någon speciell låt? jaa, några (:
Har ni några "fri-kort"? Nej !
Har ni stora framtidsplaner? inte jättestora men några tankar kanske finns
Har ni gråtit i varandras armar? Jaa,
har ni varit utomlands tillsammans? nej, men jag vill :D
Vilket är ert bästa minne? massor, men kanske första gången han sov hos mig, eller kvällen vi blev tsm eller göteborg ? (:
Vem lagar bäst mat? båda tillsammans <3
Vad gör ni en vanlig lördagskväll? är med kompisar eller myser ner oss i soffan/sängen :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jaaa ! eller en gång inte på en hel vecka för jag var superförkyld o hade typ ingen röst o anton fick inte bli sjuk :/ :P
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? inte superlångt men en liten bit vill jag påstå ;)
Brukar ni bråka? nja tjaffsa om småsaker ;)
Ringer eller sms:ar ni mest? ringer :P
Vilken är han/hennes finaste kroppsdel? Hela han är finast och underbarast <3
Brukar någon av er prata i sömnen? jag gjorde det innan ;)

måndag

sitter i skolan, snart lunch och jag har inget att göra, mer än massa prov att plugga till :/ trist trist !

och idag kommer det nog bara bli pluggande, måste göra ett prov imon annars kommer jag bara sitta o göra inget :P segtsegt ! & jag vet inte vrf jag skriver för jag har inget att skriva så ha de fint ! (:


måndag

Anton Isaksson  <3
niondemarstvåtusensju - två år sen idag ! ;)
och jag älskar dig mer för varje dag ! du är den bästa som finns &
att vara med dig är underbart.
Du får mig alltid på bra humör även fast det inte är så smidigt jämnt ;)
utan dig hade det inte vart såhär bra :D
Du är allt för mig, jag älskar dig mest utav allt ! <3


söndag

usch, helgen är slut !

men det har varit en bra helg iallafall ;)

i fredags åkte jag med mamma hem och som förutspått var det jag som körde, gick finfint, inte jätteuppskattat att hon skulle in på ica i huskvarna men det gick fint, dock hade de inte tidningen hon ville ha så vi snurrade runt i huskvarna innan vi kom hem, jag är grym på o köra ;) sedan hem och anton kom, gjorde oss i ordning och sådant sen tog vi bussen till mickan där det var lite party, massa trevligt folk och vid tio i ett traskade vi emot esplanaden och tog bussen hem :) martin är bra på att laga mat måste också nämnas ;)

i lördags sov vi superlänge, eller inte :P men till tio tror jag i allafall :P sen upp o äta frukost för tio i elva gick bussen till jobbet o antons buss hem. jobbade till sju sen tog jag bussen till tenhult o blev hämtad utav anton, hem till honom och jag duschade och åt på mindre än en timme :O rekord ! sedan åkte vi in till tenhult o träffade massa folk sen alla hem till anton o efter en timme alla in till tenhult igen o var där i en timme kanske, kom hem vid två ungefär och somnade direkt !

idag har vi övat fickparkering, jag suger ! haha, men men övning ger färdighet ;)

mkt mer kommer inte hända denna helgen, borde plugga lite så nu ska jag dra mig !

fredag

Godmorgon ! :D

idag kunde jag sova länge, till tio när klockan ringde, underbart ! ;) ska strax kliva in iduschen o göra mig iordning lite o såå, äta lite innan jag åker också, börjar ju kvart i ett, och har mattec till halv fyra. Är jag dum i huvudet om jag säger att detta är den bästa dagen på skolveckan ? ;) får tillbaka matteprovet med ju ! (Y)

efter skolan blir de nog åka med mamma hem, antagligen övningsköra isåfall om jag gissa rätt. sedan kommer anton, så blir det antagligen lite fest ikväll får se lite ;)

imorgon blir det jobb, kvart över tolv till kvart över sex, sen får vi se vad jag hittar på ;)

men nu ska jag dra mig in mot duschen, så ha de fint ! glöm inte o lämna en kommentar ;)

torsdag

ändrat lite på bloggen, dock inte klart ännu. i kommentarer så är det lite konstigt fortfarande, men ger upp det nu för tillfället, ordnar det någon annan dag ;)

& en sak måste sägas, de senaste fem dagarna har jag haft fruktansvärt många besökare, väldigt trevligt :) skriv gärna vilka ni är i en kommentar. (Y)
sen undrar jag en sak, en anonym person har kommenterat "Har den här filmen på din dator? xD Tacksam fö svar!" på ett inlägg som är skrivet en torsdag måste vara ganska länge sen för jag hittar inte det inlägget, denna kommentaren kom idag 5 mars klockan 22:16, den som känner sig skyldig till denna kommentaren kan ju berätta vad som menas med den ? ;)

men nu ska jag sova, borde gjort det för länge sedan ser jag ;) bättre sent än aldrig :D glöm inte att kommentera nu !

torsdag

denna veckan har verkligen gått snabbt. :D

& fiolen i tisdags gick hyffsat måste jag nog säga. ;) sen hem en liten stund sen sola o så sen till anton ! minns knappt vad vi gjorde på kvällen sen, var med massa folk överallt och ingenstans och sov på vägen hem i allafall (: och igår var vi i stan med pia o jocke en sväng sen hem till mig, spela fiol sen hem igen och laga mat, plugga o se på film o svara på frågor om filmen ;)  sen somnade vi :D

snabbt och rörigt skrivet i know men jag orkar inte skriva en massa ;) idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra, ska nog vara duktig och vika lite tvätt ;)

imorgon börjar jag sent som vanligt, matte, får tillbaka provet (: sen ska anton komma nån gång tror jag för vi ska sova hos mig (: på kvällen blire nog lite fest ;)

men nu ska jag dra mig o slappa lite till innan jag tar tag i den tråkiga tvätten ;) ha de fint !

tisdag

sitter i skolan, ska snart åka till huskvarna och spela fiol, jag är asnervös :O kommer avlida, i allafall skämma ut mig om jag spelar fel, hoppas jag inte gör det ;)

efter det blir det hem en sväng sen femton ner till esplanaden och fylla på värdekortet så jag kan ta mig imorgon, sen sola o så ta trettiettan till anton så blir det en kväll med honom (: <3

imorgon är det studiedag och jag har inte en aning om vad vi ska hitta på , får väl se lite (:

skulle gjort ett prov idag, har dock inte blivit så, orkar inte. måste plugga massa de närmsta dagarna har jag upptäckt :/ men men, nu ska jag dra mig, ska snart gå till bussen. så ha de fint !

lovade Krille o nämna honom i bloggen, så Krille nu har jag nämnt dig ;)

måndag

kom ifrån skolan tidigt, vid halv tolv. lovade dock att göra ett prov imorgon :( men men.

har spelat fiol iprincip hela dagen massor massor massor ! för imon ska låtarna sitta, dock gör de inte det än men vi håller tummarna o så får de gå som det går ! (: har även ätit lite glass o kollat tv, myys ! :)

denna veckan blir superbra skulle jag gissa på ;

tisdag; skolan en sväng på förmiddagen, prov med ju. fiol på eftermiddagen och kanske en lite solning ? (: sedan tänkte jag ta mig till anton för att nana där <3

onsdag; anton hela dagen + lite fiol (:

torsdag; frukost med anton i allafall ;) sen blir de skolan. :( svenskaprov och religionen måste vara klar :/ fast, vi har ingen idrott ! underbart !

fredag; matte, får tillbaka matteprovet, dock vet jag redan att jag fick ett fel, han sa att han var glad över att jag åtminstone hade ett fel, så ett elelr två poäng utav 30 försvann, jag är nöjd ! sen blir de nog anton ;) kanske blir lite fest !

lördag; vet inte riktigt, anton kanske ;)

söndag; vet inte de heller än :P

jag tror det blir en bra vecka :) ska försöka ordna en bild på håret också ;) men nu ska jag sova så vi hörs !

söndag

slut på helg, trist !

helgen har i allafall varit bra (: i fredags var vi o bowlade, jag kom tvåa, lilla anton kom först, de skiljde bara några få poäng faktiskt ;) sedan var vi på max och gottade oss, sen blev de en sväng till habo för att skjutsa någon sen hem o sova :) i lördags jobbade jag och sedan blev de mys med kebabtallrik o massa godis, halva melodifestivalen och eurotrip, plus anton såklart <3 idag har jag jobbat lite o såå :)

nu är beck slut och jag borde verkligen sova , skola imorgon uschusch !

RSS 2.0