onsdag

& jag tänkte skriva ett kort inlägg innan jag traskar vidare.

var ju på stan idag, köpte ett par jeans, en kofta och ett linne (: hittade tyvär inga skor o ingen fin topp, men men det kommer väl ;) skor behövs också!

nu har jag vart iväg o spelat fiol o alldeles strax ska jag o lollo traska ner emot huskvarna centrum för att sola :D

jag vet att mina inlägg är extremt tråkiga o att ajg borde bli bättre på o lägga in bilder, o jag lovar, en dag kommer jag bli bättre på de ;) men den dagen är inte idag, ha de fint ! :D

onsdag

godmorgon !

blir inget långt inlägg för snart ska jag iväg till staden, är ledig idag, supergott ! :)

och denna skolveckan är ju iprincip slut nu, bara lite imorgon kvar och direkt efter skolan blir det friskis med anton om de blir som planerat :P sedan blir de tenhult o lite grillning kanske ? får se.. sen blir det en superbra helg utan något planerat innehåll ! supernice ! :D:D

men detta var ett tråkigt inlägg vill jag ju påstå så jag struntar i o skriva mer :P ha en bra dag !

måndag

helgen är slut igen, trist vill jag lova !

var på lager i helgen, ingen höjdare. fanns inte så mkt. men det var myys ändå ! ;)

veckan blir soft, idag slutar jag halv tre, utvecklingssamtal halv fyra. sola i kväll kanske,. hoppas jag ! :) imorgon blir det slappar dag, med el hela dagen. onsdag ledig o torsdag som vanligt o sen anton <3 o så ledig på fredag ! nicenice ju ! :D

men nu måste jag jobba lite, ha det fint !

fredag

yes nu är det helg igen (:

snart ska jag göra mig klar för att dra mig mot bussen för att ha lite matte i skolan, få tillbaka provet vi hade förra veckan o lite såå, det blir nog bra !

åker hem med mamma, skönt o slippa åka buss hem :P sen kommer anton och jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll, får väl se lite vad vi känner för o såå ;) imorgon ska vi till lager med mamma, lina o emma, det blir nice.. om de har nåt i allafall :P det får vi hoppas !

mkt mer kommer inte hända i helgen, inget jobb inplanerat den här helgen, ganska skönt, var länge sen jag var ledig på en helg ;) men tiden springer iväg nu måste jag röra på mig :) ha de fint så hörs vi kanske i helgen eller efter eller nåt ;)

onsdag

ett tag sen jag skrev igen, jag ska bli bättre, jag lovar ;)

helgen var i allafall bra (: i fredags efter matteprovet åkte jag hem en snabbis o fixade lite o tog sedan bussen till tenhult, träffade anton på ica o vi gick in o köpte potatissallad o dricka. sen hem till honom o det kom lite folk o vi grillade o såå, det var mysigt. kom lite fler folk senare också o sen åkte vi in till tenhult, var inte där så länge innan vi åkte till lekeryd till jessica.. mats blev sugen på godis så vi åkte in till huskvarna, stannade hos mig o hämtade ett busskort o sen åkte vi tillbaka till jessica.. kollade på en film som var bra, åt popcorn också ;) vid kvart i två var filmen slut o vi åkte hem o somnade direkt :P

i lördags jobbade jag, sen träffade jag anton i stan o vi tog tvåan som skulle passa med femton, gjorde den det ? nej, jag hatar bussar ! så vi ringde pappa o han kom o hämtade oss, vi stannade på pizzerian o åt lite innan vi åkte hem, mkt gott måste jag säga ;D tack pappa ! sen åkte vi hem och efter en stund kom teddan, vi kollade på robinsson o sen började vi se en film, i nyhetspausen duschade jag, sen såg vi klart den filmen o såg nästa som började på tv.. vid ett åkte ted hem o jag o anton somnade direkt !

i söndags åkte jag o jobbade again, efter jobbet tog jag tåget till tenhult o sen hem till anton.. åt mat och tårta som de hade ätit tidigare :P sen duschade vi o gjorde oss iordning sen skulle vi in till tenhult men då hade adam o micki kommit o pia hade börjat baka scones o sånt så då åt vi scones o sen en tårta till. :P sen åkte vi till tenhult, träffade lite människor o såå (: hemma ganska tidigt !

i måndags var det antons födelsedag ! Grattis Älskling ! :D:D:D vi blev väckta vid sju när de kom in o sjöng, kunde inte somna om så vi såg två avsnitt av grannfejden sen somnade vi, sov till kvart över elva, åt frukost o gjorde oss klara o åkte sedan till nässjö med pia, handlade massa till antons cross o lite mat o såå. :P

nej men oj, nu hinner jag inte skriva mer, bussen går om 50 min o jag har inte duschat än ;) ha det fint !

torsdag

& det var hur länge som helst sen jag skrev sist, ledsen för det säger jag till de som faktiskt är inne varje dag ändå, för det finns de som är det ;)

lovet har varit och det ska jag verkligen inte klaga på :) mycket jobb och anton, med lite ullared o lite städning och nyttighet ! :D jaa, vet inte vad ajg ska säga mer (: berätta lite kanske ? hmm, ullared på onsdagen med anton, pia, paulo o jocke.. de tröttnade fort o ändå så var vi inte där alls länge o jag testade inga kläder eller något haha :P men lite smågrejjer blev det. (: en plattång till mamma eftersom att hennes gått sönder så hon använde min ;) en locktång som jag är supernöjd med, skitförvånad över att det  blev så bra :D vi hade redan en men mitt hår blev inte lockigt alls, bara en liten sväng i hårtopparna, jag kan inte locka håret med plattång för det är alldelse för tjockt o strävt :P så står vi där i ullared o jag funderar på en supertunn locktång kanske.. oh de finns en för sextio kronor, en stooooor chansning och förhoppning på att den skulle fungera haha . :P och, den funkar, tro det eller ej.. frågan är bara hur länge ;) men sextio kronor behöver den ju inte fungera mer än ett par gånger haha :P men nu vet jag i allafall att det är en tunn tunn tunn locktång för att få mitt hår lockigt ;)

oj vad mkt det blev om de? de va inte meningen hoppas ni inte läste allt för det var inte intressant :)

jaa mkt mer minns jag faktiskt inte :P imorgon blir de prov i matte c, godnatt !

fredag

har varit lite snålt med inlägg de senaste dagarna upptäckte jag ;)

i onsdags vaknade jag med feber och huvudvärk och jättejätteont i halsen :/ men släpade mig iväg till skolan och fick tillbaka kraftelektronikprovet, mvg ;)

efter skolan åkte jag o spelade fiol sen skjutsade pappa ut mig till anton :) vi var lite med ted jakob o josef o jag satt inte vid datorn något då såå därför blev de inget skrivet då ;)

igår var det bara skolan och handla med pappa, o sola med mamma såklart. åt massa piggelin jag o pappa köpte också, så skönt i halsen (:

idag ska jag in o ha matte vid kvart i ett som vanligt.. efter det ska jag hem var tanken, sen tar jag tåget in till tenhult eller anton då blir de nog. får se vad vi hittar på ikväll (:

jag brukar ju vara dålig på att skriva på helgen så då gör jag de nu ;)
imorgon ska anton köra cross med josef o jag ska jobba, sen blir de att åka ut till anton duscha o så, sen kanske de blir lite party på kvällen (: och på söndag ska jag in o jobba vid kvart över ett (:

men oj nu var klockan mycket jag ska duscha o såå, så ha de fint ! (:

tisdag

skrev ett prov imorse, växelström trefas, det gick bra, fick mvg o därmed mvg i kursen, smidigt ! sedan fick jag betyget i elkompetens b, mvg.. dock lär det bli de enda mvg jag får se det här året ;)

efter provet skrev jag ut massa uppgifter jag gjort i cad/easyel som skulle in till cad kursen, o lämnade in det så den är klar också. bara de fem proven i grundkursen kvar ;) efter lunch gick jag hem  eftersom att vi inte tyckte de var någon idé att börja plugga till ett prov idag som jag inte kan göra förens tisdagen efter lovet.. somnade nästan direkt när jag kom hem, vaknade o kollade andra avenyn o lagade sedan mat med pappa.

efter det har jag gjort matte och kollat på tv, alldeles för mkt tv blev det idag :P halv åtta hos mig, äntligen hemma, house och en film som gick på ettan, vet inte vad den hette men den var ganska bra (: slutet var lite otippat må jag säga, jag trodde allt var bra men då sket sig allt ;) blev ju bra tillslut i allafall som i alla filmer.

nu är klockan egentligen alldeles för mkt o jag borde sova för jag har ont i halsen huvudet och har feber.. :/ orkar inte vara sjuk nu så känner någon att "jag är väldigt gärna sjuk just nu" så kan ni ju säga till så ska jag ordna det mot att jag får eran friskhet !

men som sagt, klockan är mkt o jag borde försöka somna så ha det fint ! (:

RSS 2.0