torsdag

snart helg, helt underbart vad jag längtar ! :D

min eftermiddag, eller aa jag somnade så det är ju kväll nu, så min kväll består utav matteplugganden för imorgon har jag nationellt prov i matte c, spännande ? nej inte direkt för det känns som det kommer gå åt skogen och jag måste ha minst vg på det. men men bara att göra det bästa utav situationen och hoppas att det går bra 8-)

har det 10-14 på ed imorgon sen efter det blir det hem och sen får vi väl se vad som händer, gissar att anton kommer (: och på lördag blir det nog jönköping en sväng och på söndag ska jag jobba ;)

men nu ska jag sätta igång med matten så ha det underbart ! :D

onsdag

idag har vi en fullplanerad dag skulle jag vilja säga (:

ska om en timme ungefär gå ner o sola med lollo, dock blåser det hur mkt som helst ute , hoppas det inte börjar regna ! sen måste jag hinna in till stan en snabbis innan skolan som börjar vid kvart över tolv halv ett nångång beror på om han är i tid eller är sen som vanligt. efter skolan ska jag och anton träna ! :D och sen får jag se lite vad som händer, borde i allafall plugga lite matte inför nationella på fredag ;)

jaaduu, mkt mer än så har jag nog inte att säga för tillfället, ha det underbart !

tisdag

redan tisdag, underbart ! :D

& helgen har varit bra (: igår var det studiedag så jag var snäll emot min syster o gick med henne o hennes häst till ridskolan så hon kunde ha honom på sin lektion :D

idag har jag skrivit klart svenska redovisningen om flyga drake, skönt att bli av med det eftersom att vi har blivit lovade två nya inlämningsuppgifter i religion och svenska som vi får på torsdag o ska vara klara innan sommaren. älskar lärare som tänker efter lite så att man hinner med allt ;D

mkt mer än såhär händer inte idag, ska väl mäta klart lite trefasmätningar innan jag försöker dra mig hemåt ;)

men men har inte mkt mer att säga, så ha de fint ! (:

lördag

ojoj, är helt snurrig på vilken dag det är, blir så när man är ledig för länge tror jag ;)

igår var vi iallafall hos jonas på kvällen, hmm, vet inte om det var så kul men det funkade, vi hade roligare efteråt tror jag ;) kom hem vid ett ungefär och somnade typ på direkten. :D

idag ska jag åka och jobba vid elva ungefär men blev väckt vid kvart över åtta av att adam stod i dörren, han o anton ska iväg o köra cross ;) så nu sitter jag här helt ensam :P anton är ute o fixar ihop sina grejjer, dom ska nog åka snart :)

jag vet inte vad jag ska roa mig med, kanske gå o lägga mig en stund till, låter ju inte helt fel ;)

slutar i allafall vid fyra idag o då ska jag åka tillbaka hit, hoppas på en myskväll med popcorn och robinsson ;) & så blir det jobb imon igen ;D

men nu ska jag nog dra mig mot sängen igen, så ha det underbart tills vi hörs igen ;D

fredag

blev visst inte något mer inlägg i onsdags ;) har i allafall inte hänt massor och kommer inte hända massor o jag är inte sugen på att skriva något mer här nu..

men ha en underbar helg ! :D

onsdag

ojojoj en alldeles underbar skolvecka har det varit !

när kom jag hem i måndags ? två någon gång måste de ha varit. o igår kom jag hem vid tolv och idag vid halv tolv, hur skönt är det inte ? helt fantastiskt skönt o behövligt har varit så sjukt trött de senaste veckorna somnar bara man sätter sig ner :/

så nu har jag bäddat ner mig i sängen igen o tänkte antingen sätta på en film eller bara somna in, så skönt att få sova ut lite, behövligt nu vill jag lova. ska på personalmöte i eftermiddag också, men en lite middagslur hinner jag med, vila upp mig inför långhelgen ;)

så godnatt för en stund så blir de kanske ett inlägg efter mötet ;)

tisdag

blir ett kort inlägg idag, vet inte vad jag ska skriva om riktigt...

var ingen lång dag i skolan så det har varit en soft dag.
morgondagen börjar med körskolan vid kvart över åtta, efter det blir det att åka till skolan o sätta sig o plugga till provet vi har vid kvart över tolv, inte speciellt kul men om jag åker hem emellan kommer provet gå åt skogen! Efter den lektionen blir det hem en snabbis o sen blir de personalmöte och maybeeee så kommer anton sent på kvällen sen o sover med mig ! myyys!

men nu måste jag verkligen sova så ha det superfint ! :D

måndag

& jag har inte så mkt att skriva men en sak som jag skulle säga igår som jag glömde tänkte jag trycka in här innan jag somnar. ;)

Jag har testat varenda hårborttagningskräm som finns snart tror jag, o jag hatar alla, ingen fungerar tillräckligt bra, men nu har jag hittat min stora kärlek så jag tänkte dela med mig av denna, den fungerar o man får superlena ben, helt underbart ;) är en sprayflaska, bara att ta av sig o spraya på o sen skrapa bort, inget klet med att på överallt o skit. helt underbart !

men nu måste jag sova :P ha de fint !


måndag

ny skolvecka, men den är kort ! underbart, sen forskas det i att vi har studiedag nästa måndag, tänk va gött att vara ledig tors-mån ? :O nästan för bra för att vara sant ! :D

och imorse tänkte jag inte riktigt efter när jag plattade håret för första gången på typ en månad, väljer den enda dagen då det regnar ? lyckat ! och bara för att det är så fult väder så vill jag sola i eftermiddag, det hade vart super. och sen ska jag med mamma till friskis o träna med !

men nu ska jag börja plugga lite, religionsprovet och arbetsmiljö och säkerhets prov idag ! ha de fint (:

söndag

ännu en vecka över, snart kommer sommarlovet ! jag längtar så sjuukt mkt trots att jag ska jobba endel :)

såg att det blev ett litet inlägg inatt, trevligt med mkt uppdatering ju ! :D
jaa, gårkvällen var nog ganska bra skulle jag påstå. började nog med att jag o sandra skulle kissade så anton skjutsade iväg oss. sen ville inte hans bil vara med längre så när han stod o pillade i motorhuven konstaterade jag o sandra att vi skulle göra det bästa av situation till tomas kom o hämtade oss. så med antons hjälp o lite knåp med skruvar o mejslar fick vi upp vin flaskan! supermysigt blev det helt plötsligt ! :D sen åkte vi ner till sjön när tomas kom. Eftersom att bilen ändå inte gick som den skulle körde vi slut batteriet på den. Jag Sandra och Linus hade allsång där inne, per gessle mest ! jaa när batteriet var slut var min röst det också tyvär, men vadå ? vi hade kul när vi satt där o sjöng/skrek så de var det ju värt. jaa det kom en massa fler folk också o vi pratade o hade trevligt och sådant, det var en bra kväll (: sen skjutsade josef o tomas hem oss och jaa, jag satte mig vid datorn en sväng verkade de ju onekligen som. ;) sen somnade jag nog.

idag när vi vaknade blev det robinsson direkt ! fruktansvärt att se repris men det får duga ;) sen har vi vart ute mest hela dagen, jag skulle solat idag men det blev en massa moln :( frågan är om man ska dra solariet innan gymmet imon ? tål att funderas på ! helt klart!

men nu rann tiden iväg väldigt fort, tror att deja vu börjar nu så ska kila, ha det underbart :D

lördag

yes nu är det helg. och det här kommer nog bli det segasteinlägget ever ! men men, det spelar väl ingen roll. lördag idag och vi har vart i moholm o kollat på dragrace med pappa, sedan tog vi oss till anton o åt lite grillat med hans familj o grannar o vänner o såå. sedan åkte vi till tenhult o var med lilte folik, men nu ser jag inte vad jag skriver längre, så vi hörs, ha de fint ! (:

torsdag

yes, inte lika mörkt i allafall ;) men det ska inte vara såhär för all framtid, lite påhittigare o trevligare ska det bli en dag, ska bara orka ordna det :D

helgen blir i allafall nice ! imorgon blir de ju matte som vanligt alldeles för sent, efter det blir det friskis med anton ! sedan bio, män som hatar kvinnor, det också med anton ! :D underbart ! sen på lördag ska vi till moholm på förmiddagen och på kvällen har jag inte en aning o hoppas inte på allt för mycket, då kan man bli besviken ;) söndag blir nog en slappardag för min del, lite plugg o så bara !

nej men om man skulle tagga sovmorgon imon o sätta på en film eller nåt ? så får de nog bli som det ser ut nu. ;)

ja men albumet är fortfarande på g, kan inte riktigt bestämma vad jag ska ha för bilder och lite så, sen ska mamma fixa en snesträckadress på hennes domän, men jag hoppas det är uppe senast söndag kväll. :)

och sen funderar jag på att bloggen ser så tråkig ut utan bilder, men det tar sån fruktansvärt lång tid att lägga in bilder så det får se tråkigt ut, blir desto roligare när ni kommer till mitt album sen ! :D

Godnatt ! <3

torsdag

mattepluggardagen är detta tror jag ! men nu har jag tagit paus i det och kollar på "hjälp jag är med i en japansk tv-show" det är sjukt! japanerna ger ju inte sig själva en bra bild med det programmet, snarare tvärtom, de är ju sjukt dumma ?

men men nog om det, tänkte passa på att ändra designen, dock inget avancerat för jag vet inte vad jag vill ha än, men jag ska få bort de vintermörka i allafall ! :D

ska börja med det nu får se om det blir ett inlägg när jag är klar :D

onsdag

onsdag redan, det blir första dagen i skolan för min del, dock blir de en liten stressig resten utav veckan.

har religionprov imorgon o har inte hemma grejjerna skulle tatt hem de i måndags men var ju inte där, så idag blir de plugga religion! imorgon blir det plugga matte. men det ska nog gå fint, ska försöka jobba lite på svenskauppgiften vi har också :)

igår blev de träning och mattepluggande ju, det gick bra, :D
nu snart ska jag göra mig iordning o dra mig mot skolan, har genomgång i elektroniken om vad som kommer på provet nästa vecka ;) hopppas det inte blir en superlång lektion (a)

jaha,  mkt mer har jag inte att skriva just nu, ska göra mig iordning nu tänkte jag, så ni får ha det fint ! :D

tisdag

& idag är vi lediga så jag vaknade nyss, underbart att sova ut ordentligt ! :D

ska snart dra mig emot duschen o fräscha till mig lite ;) sedan ska jag käka lite o sådant för att sedan ta mig in till stan o betala en kurs på trafikskolan o kanske kolla på solbrillor om jag hinner ;) har sett ett par men kan inte riktigt bestämma mig :P efter de så blir de buss till sanda för o träffa anton, vi ska träna o sen hem hit o plugga matte a ! :D de var ett tag sen men de ska nog gå bra ;)

nej men mkt mer har jag inte att säga, mitt fotoalbum är på g nu också ! underbart ;) ha de fint så länge !

måndag

ojoj, en rejäl allergi måste det vara. låg hemma hela förmiddagen med världens tjockaste huvud, en igentäppt nästa o femhundra nysningar i minuten. :/

dock släpade jag mig upp en sväng o iväg till apoteket o köpte ipren o allergitabletter ! sedan gjorde jag mat, var med de andra i stallet, o var iväg med pappa en sväng, har även räknat lite matte ! :D

så lite bra blev dagen vil jag lova ! :D

håller även på att fundera på en ny design till bloggen, har inget hundraprocentigt ännu men det kommer, i promise ! ;D

jaha, mkt mer än så har vi väl inte o säga, ledig imorgon , underbart ! blir träning och matte a-pluggning med anton på eftermiddagen/kvällen, me like <3

men nu ska jag krypa ner i täcket ! ha det fint !

söndag

lite dåligt med skrivande på senaste, tror det beror på att bloggen är så mörk o så nu, så tråkig behöver göra om den, skyller på de i allafall ;) (har nån slags allergi också verkar det som så har inte orkat så mkt denna veckan)

men snart kommer den nog igång igen, håller på att ordna ett album som ska ligga på mammas hemsida sen där man kan kolla på mina bilder som jag hatar att lägga upp här eftersom att det tar hundra år ;) har även rensat bilddagboken på bilder o har bara några nya ifrån crosstävlingen i helgen. o ja, jag har satt mitt namn på bilderna för dom är mina, och ska jag ta mycket bilder framöver vill inte jag att någon annan ska ta åt sig äran för dem eller lägga dem överallt, svårare än så var det inte med det. man ser ändå hur bilderna ser ut, vad som är på och om de är bra eller vad man tycker. dock är det synd att det är svårt att stämpla en crossbild då man måste sätta det över crossen, smidigare om det vart tex en hund då kan man sätta den på benen. får se lite om jag löser det på något annat vis framöver, har ju originalen så det går ju ändra. (: nu blir de så ett tag i allafall.

men oj vad jag tjatade på om det :P o albumet är inte ens klart än ;) nu får jag ju ta o fixa det, ska göra det så snabbt jag kan , lovar ! :D ha det fint så länge!

RSS 2.0