lördag

hade i en silvergrejsinpackning i håret igår, vet inte om det blev bättre eller sämre, jag tror det blev ljusare och inte riktigt så guldrött eller nåt (: jag vet inte, har inte riktigt vant mig vid färgen än ;)

men detta blir ett snabbinlägg för ska snart åka till tåget, ska jobba så vi hörs kanske ikväll ;)

fredag


Tjoho nu är det fredag ! :D

Igår upptäckte jag en grej när jag tvättade ansiktet o borstade tänderna och så. när jag hade tvätt dän sminket så var mitt ansikte asbrunt, så tvättade det en gång till, blev inte vitare för det, då inser jag att med min nya hårfärg så är mitt ansikte mycket brunare än resten av kroppen :O på våran toalett i allafall, innan var de ju tvärt om :S får väl sola utan att sola ansiktet i fortsättningen, detta ser dessutom ut att bli den första veckan på mkt länge som jag bara solar en gång, blir lite billigare så ;) får väl se om jag kanske solar idag i allafall, men borde inte det :P

matteprov idag vid kvart i ett, eller vi har genomgång då, får fråga saker vi inte förstår o sånt vi inte kan sedan blir de en kort rast o sen prov ! efter provet ska jag till anton :) vet inte vad som händer ikväll men det finns en liten tanke mot bowling :) funderar också på att åka upp till a6 o se om hm fått in kläderna jag kollat ut i katalogen, jag vill testa inte bara skicka efter ;) och gå förbi the look o se om de tror att det går o få bort lite utav de guldiga i håret med silverschampoo :) detta blir ju innan skolan isåfall, är ju ändå uppe så tidigt :P

men nu ska jag kolla lite bussar och såå, ha det så fint så länge !

torsdag

åh snart är det helg !

väckte anton vid halv sju imorse och vi gick upp och åt frukost, gjorde oss iordning o gick sedan till bussen tillsammans för ovanligehetens skull (: åkte upp till bäckdal men var ju dock ledig och traskade till sisan direkt, och hon fixade mitt hår ^^ från halv nio till kvar över ett någon gång (: sedan gick jag till religionen, var inte där så länge, slutade tidigt (: åkte sedan hem och har suttit vid datorn och pluggat matte :P

juste håret, det är ljust men inte jätteljust, lite ljusbrunt med ljusa slingor kan man väl säga (: nöjd är jag än så länge ;)

imorgon är det fredag, har matteprov, kommer nog inte gå lika bra som det gjort innan men vi får väl hoppas så mkt som möjligt. pluggat på det som itne funkar.. får väl se (:

sedan ska jag till anton, o så blir det mkt anton och jobb i helgen (:

men nu ska jag kollar klart på halv åtta hos mig, sen blir de värsta bilföraren och knutby ;) ha de fint !

onsdag

snart har halva veckan gått, och onsdagar brukar gå fort, skolan 12.15-14.50, sen åka och träffa anton, spela fiol o sen umgås med anton, jag gillar onsdagar ! (:

dessutom kommer nog resten utav veckan gå fort också ! imorgon blir det blekning, färgning och slingning av håret hos sisan, så är ledig på förmiddagen, missar svenska med vikarie och idrott med skridskoåkning, sen är det bara religion med vikarie kvar, det ska nog gå bra. men måste dock plugga lite matte, har ej börjat med det än, men det ska nog gå bra (: fredagen är ju som vanligt ganska soft med matte 12.45-15.30 har ju iof prov men det är inte så farligt hoppas vi (: sen är det helg ! veckan kommer gå fort!

nu sittter jag i allafall och lyssnar på radio och äter frukost i köket ! tervligt att äta frukost idag faktiskt ;) var ju jag o pappa som handlade igår så nu är det goda grejjer hemma ;) barnyoghurt ofcourse (gillar ju inte klumparna i yoghurt ;)), apelsinjuice och såna där goda runda mackor tunna, rågkaka står det, supergott ! ;)

har också duschat mitt gula hår nyligen ;) trevligt ! men nu ska jag äta färdigt , vi hörs nog imorgon när jag vet hur håret blev :D ha de fint !

tisdag

sitter i skolan, segtsegtsegt, denna dagen har ej gått något bra ;)

blekte håret en gång till igår så på torsdag ska jag till sisan vid halv nio och bleka håret en gång till, lägga i färg och slinga det (: hoppas det blir bra (y)

idag händer inte massor, ska sova lite är astrött o har huvudvärk, sen var väl tanken att jag ska plugga lite matte ! prov på fredag ju.

men måste väl jobba lite till nu, slutar fyra :S ha de fitn !

söndag

Snabbinlägg innan beck börjar igen (:

jag vet att jag sa att jag inte ville avfärga/blondera håret, men ni fattar inte hur jobbigt det är att vänta på något man vill nu i flera månader haha :P så jag skaffade mig en plan, den ser ut såhär: blondera, blondera, tona, slinga. ungefär :P får väl se om vi ändrar den på vägen ;) första blonderingen är gjord och håret är oranget, gult, rött, ljust, blondt, guldigt på nåt vis (: inte vackert men en bra början med tanke på att jag hade mörkbrunt ;) använde garnier nutrisse och är helnöjd håret känns inte alls slitet, jättemjukt o lent ! efter blonderingarna när det är ljust ska det tonas i någon blond färg, inte fjortisblond som man blir av att blondera, sen föll ju tanken på vitt hår som amanda jensen skulle ju vara skitcoolt men passar nog inte i det xD så det blir en förhoppningsvis ganska naturell ljus mellan blond i slutändan (: kanske lägger i några slingor för o liva upp det lite, får väl se hur det går med planerna :P:P

men nu börjar beck, tjooo !

söndag


nu är helgen snart slut :/

gårdagens kväll bestod utav tacos, melodifestival tittande (melodifestivalen är ganska fånig iår, petra mede är verkligen sämst, hon läser ju manuset rakt av, världens sämsta skämt, fånigt bara), sedan såg vi hot chick, myys var det ! somnade direkt efter (:

idag vet jag inte riktigt vad somhänder, är ju söndag, söndagskvällarna brukar bestå utav solande med mamma och titta på beck, så det hoppas vi väl på ikväll också (: börja plugga lite till matteprovet som är på fredag också kanske ! :)

men händer det något mysigt nu under dagen så kan ni ju höra av er (:

lördag

helg är det, skönt !

& gårdagen tillbringades med två timmars xbox-spelande med anton och emma, "Crash Bandicoot - Nitro Kart" haha :D supekosjigt ! sedan kollade jag och anton på alien vs prediator och somnade tidigt ! underbart !

idag vaknade vi tidigt som vanligt  (: åt frukost o spelade lite xbox med emma till :P sedan åkte vi iväg med pappa en sväng och brusi sprang i skogen, anton och emma åkte pulka och jag tog massor av kort ;) väl hemma åt vi en snabbis o sprang till bussen :P nu sitter vi hos anton vid varsin dator och segar, får väl se om vi hittar på något om en stund (:

men nu ska jag dra mig så ha det fint !

 

torsdag

vet att jag inte skrev hur det gick med håret igår, detta beror på att blogg.se är världens segaste sida o tar femhundra år att komma in på ibland.

de där med olivolja vet jag inte hur det fungerade riktigt, men det tog nog bort toningen för min lilla blonda utväxt på någon cm är verkligen ljus nu :p jaja, toningen borta, bara färgen kvar ;) la i head and shoulders mjällschampo igår, hade det i i två timmar ungefär, sköljde ur det och gick o la mig.

imorse när jag stod i hallen sa min lillasyster att mitt hår blivit ljusare, så jag litar på henne och satsar på hela natten med head and shoulders schampo i ;)

dagen har bara bestått av skola och crash bandicoot. plus pyttipanna, mums ! och glasstårta för lillasyster fyller år, Grattis ! Hon fyller 11 och fick en megastor hamsterbur, en gubbe till sina hästgrejjer, en palm och en pannrem till hennes hästs träns där det står marvin o två hjärtan i strass ;) bara saker hon önskade sig och hon är nöjd ;)

men nu ska jag lägga i schampot o dra, joo juste, solat har jag också, jag studerar fortfarande de där som ser ut som fräknar, bara några på högra sidan av näsan långt upp tror jag, hmm. men nu drar jag mig så ha det fint (:

onsdag

ojoj, nu har jag kommit på något jag vill ha som är lite knepigt. jag vill ha mitt ljusa hår ! hm, hur ska detta gå med nedersta håret färgat mörkbrunt och det översta tonat mörkbrunt ?

det vet jag inte riktigt än men jobbar på det, vill inte blondera det eller avfärga, blir ju inte min färg då.. läst lite på internet, just nu har jag balsam och olivolja i håret ? kanske funkar ska skölja ut det om en stund (: tänkte springa in på willys o köpa en fet hårinpackning och head and shoulders mjällschampo, det ska tydligen dra ur färgen, förhoppningsvis drar det ut allt och inte bara toningen ;) får testa o see, går ju alltid tona det brunt igen ;)

men nu ska jag äta lite frukost & sedan skölja ur gojset i håret sen blir det skolan ! så ni får ha det super så skriver jag i eftermiddag/ikväll hur det har gått med det hela ;)

tisdag


ojoj, glömde ju lägga in bild på en plånbok jag köpt (: eller inte riktigt än, men jag vann auktionen på tradera i allafall, väntar på att få ett mejl o lite sånt nu (: 79kr + frakt 38kr blev det, ett riktigt bra köp tycker jag, det får du inte en ny fin plånbok för på stan (den är ny, inte begagnad, det är någon som säljer grejjer från det märket, "anna sui" superfina väskor o sånt.)  ;)

tisdag

har hittat alldeles förmkt kläder jag vill ha ;)

massa fina kläder, dock några små hinder i detta, jonna har alltid vanliga jenas, enkelt linne o collagetröja, okej inte riktigt så illa är det men nästan faktiskt, man går i affären o tänker oh shit vilken fin tröja ! :O den måste jag ha ! sen tänker man; nej det är ingen vanlig collagetröja jag kommer inte använda denna, synd ! men det ska bli bättring med detta & jag har gjort två framsteg i vinter, jag använder stövlar, och har köpt en skinnjacka som jag dock inte använt supermkt än eftersom att det är kallt . :P ett annat hinder är ju pengar, de rullar ju inte precis in om man säger så, dessutom har jag ju skaffat mig mitt solberoende ^^ två ggr i veckan, dock har jag lyckats begränsa den ena gången till inte riktigt så lång tid som den andra, för den gången är liksom, "inte bli mer brun bara behålla det bruna jag har" haha,  detta har jag intalat mig så nu är det så :D är i allafall superfina kläder och jeansen, skorna och den randiga tröjan ska jag i allafall ha ! :D & kanske inte exakt de jeansen men ljusa i allafall (a)

nej nu måste jag dra mig, supertrött och börjar få halsbränna ! ha det fint ! (:

tisdag

kändes som det var måndag så höll på o skriva det i rubriken, måste tyda på att veckan går snabbt :D

kom upp i hyffsat god tid och mamma hade kommit på den smarta idén att erbjuda mig skjuts till skolan om jag körde, bara för att hon vet att jag inte gillar o köra med massa bilar o trafik o i stan. :/ gick dock superbra, inte ett enda fel helt perfekt helt enkelt. det enda jag kommer ha svårt för när jag ska ta kortet är teorin ;) o fickparkering kanske haha :P

skolan gick lite segt men jag överlevde och det blev säljutbildning med max på science park. roligt att lyssna faktiskt (:

nu har jag kollat på bygglov och kollar just nu på house (:

blir nog ett inlägg till har hittat massa kläder jag vill ha ;) ha det fint !

Anton är underbar ! <3

måndag

ett snabbinlägg blir det, ska sova alldeles strax var tanken :)

helgen var super & älskling är bäst ! :D

skola idag igen, segt segt segt, men överlevde trots att jag vaknade alldeles försent och fick åka med mamma. ;)
efter skolan tog jag mig hem spelade lite tv-spel ^^ sedan kollade jag sommarkläder, fy vad jag längtar till sommaren :D:D sen kom mamma vi åt lite o jag o emma spelade lite nfs, sen åkte jag o mamma ner o solade , tror jag börjar få fräknar :O hoppas jag såg i syne !

nu ska jag alldeles strax paketera in händerna o världens fetaste handkräm o ett par plastpåsar för de är helt förstörda utav all handtvättning på max och solning nu också :P så ni får ha det lysande så blir det säkert ett lite roligare inlägg imorgon :)

torsdag


inget nytt att skriva, bara sugen på o skriva ändå (:

om en timme åker vi till stallet i allafall, kommer hem runt ett halv två om jag skulle gissa (: ska sedan försöka skynda mig in i duschen o sen åka iväg o sola, även försöka dra mig upp till a6. får väl se hur det går med detta, kanske blir stan föresten ? fårsefårse (: sedan tror jag att jag åker till anton, (:

men nu ska jag dra mig uppåt och äta lite frukost :) så ha det fint !

onsdag

först lite måndagen ;
var hos tandläkaren vid tolv, lagade ett hål och fick veta att jag äter för mycket äpple :/ skumt. sedan väntade jag på emma och vi tog bussen till stallet, fixade hästarna rekordsnabbt och småsprang till bussen, tog bussen hem och jag segade lite, kollade lite tv o såå var allmänt seg :P sedan plockade jag ihop lite grejjer och tog bussen till anton (: åkte hem till honom och åt lite o så, sen åkte vi in till tenhult o träffade lite folk o såå. sen till jonas en sväng och hem ganska tidigt.

sen tisdagen ;
klockan ringde halv sju men det var fortfarande mörkt så snoosade till sju sedan masade vi oss upp och åt frukost, sen tog vi med oss kameran ut o tog massa kort :D när vi tröttnat på det gick vi in o letade reda på antons skidor o anton knölade på sig pjäxor sen åkte vi upp till åkern och jag körde runt på fyrhjulingen med anton på skidor bakom haha, superkul vill jag lova :P sedan gick vi in o jag hoppade in i duschen .. gjort oss klara mötte vi pia i tenhult och åt mat med pia, paulo och jocke, sedan gick vi till frisören o anton klippte sig först så vi åkte hem direkt när han var klar. sprang in o hämtade kameran o fick med mig anton ut o åka en sväng :D:D så jag kunde ta kort på snön ännu mer haha :P sedan drog vi oss hemåt och fikade, la oss i sängen en stund o "vilade" slutade med att en nyvaken anton väcker mig o säger att vi ska åka nu för bussen går strax haha. åkte hem hit och hängde med mamma o hjälpte henne med ridskolan och sedan hem o såg på filmen som gick på sexan, väldigt dålig tyckte jag :P somnade sedan.

dagen har inte bestått av så mycket, vi har mest segat, åt frukost och sen gjorde vi semlor, anton såg på film o jag kollade datorn och sov lite sen gjorde vi lasagne, nu har anton åkt och imonförmiddag ska jag rida med emma o malin sen hem o duscha o förhoppningsvis sola och ta mig upp till a6 också (: sen blir det nog anton på kvällen. får väl se lite :D

nu ska jag i allafall kolla vad som går på tv ikväll o kanske ordna nån film, ni får ha det bra ;)

söndag

wiiiiiiie ! :D

Helg & Lov - underbart !


& i fredags var jag o anton på bio, wallander, den var bra tycker jag :D anton tyckte också den var bra fast inte lika som jag ;) i lördags blev det shoppande till lillasyster som fyller år snart. jag körde massa bil o sååå. sen kollade jag och anton på narnia också. de e nog den enda fantasyfilmen jag tycker är bra (: sen åkte vi hem till anton :D på kvällen blev de pizza och melodifestivalen o massa snö med ju :D:D:D:D:D

idag har jag jobbat o solat en sväng med mamma nu ikväll (: underbaaaaart ! & jag är faktiskt brun, frågar ni mig är jag superbrun, fast mest på magen o benen som jag ändå inte visar för alla mitt i vintern :P men ändå jag jobbar på det :D

reklampaus på beck just nu, så mkt mer än såhär blir det inte skrivet idag :P & imon blir det till tandläkaren o laga tänderna och sedan blir det nog ut till anton på eftermiddan/kvällen för på tisdag morgon har jag planerat att ta kort i snön ! :D:D:D:D

shit vad glad jag verkar idag haha, jag tror det är för att jag har solat och är brun och har världens bästa pojkvän ! <3 ha det fint ! :D

torsdag



hemma från friluftsdagen :)

gick en långlång långpromenad sedan cyklade jag lite i friskoteket o duschade och åkte hem ;D har i allafall inte slöat, världens spagetti ben har jag haha :)

så nu är jag väl värd kexchoklad och film som jag har planerat in den närmaste timmen , underbart ! :D

torsdag

gårdagen blev myys, anton sov här med (:

gick upp tio i sju idag o åt frukost med anton, han skulle åka tidigare än mig. nu är det 50min kvar till min buss går och jag ska packa iordning träningskläder och yoghurten och såå. byta om med.

friluftsdag är det idag :/ blir promenad först och sen bad, fast ska vara på gymmet istället (: slutar klockan två det är skönt ! :D i eftermiddag ska jag rida med emma o mamma också, så det blir en nyttig dag idag ;)

men nu ska jag göra klart allt ;) ha det fint !

tisdag

morgondagen blir ;

8.30 - gå upp förhoppningsvis
9.50 - ta bussen där jag träffar lollo
här emellan blir det solande & även lite shoping inför friluftsdagen tror jag
11.30 ta bussen till skolan
12.15-15.00 kraftelektronik
träffa anton här emellan
16.20 fiollektion
16.55 ta bussen hem med anton
umgås med anton

så nu hoppas vi att allt blir som det är tänkt så att inget i min fina planering trillar bort under dagens gång :D sov så gott !

tisdag


sitter i skolan, it sucks ! pluggat lite till ett prov jag lovat bo att göra efter lunchen :/ kommer ej gå så bra, har gett upp de där med mvg på proven, får räcka med att det gick bra i ettan :D:D var mkt lättare då ju. ;)

efter skolan kommer det ej hända så mycket skulle jag tro, är väldigt trött o funderar på att sova en sväng, plugga matte, religion och kraftelektronik. spännande !

morgondagen blir sola på förmiddagen, krafelektronik på eftermiddagen och sedan blir det fiol och anton kanske ? vet inte riktigt än :P får väl se lite vad som dyker upp ;)

men nu har vi lunch o sen blir det prov :O önska mig lycka till !

måndag

har börjat på ett inlägg många gånger idag men aldrig gjort klart det, så nu blir det ett snabbinlägg för jag är supertrött ;)

solningen blev av igår, så fruktansvärt skönt var det och jag kommer sola alldeles för mkt en tid framåt känns det som ;) fast livrädd för o bränna mig ;)

idag var de skolan sen hem direkt, mamma o pappa åkte till gbg o jag lagade mat :D mkt mer har ej hänt, kollat tv o käkat glass ^^

nej jag borde inte sitta här, ha de fint :D

söndag

usch den fruktade söndagen är här igen. :/

Helgen har i allafall vart bra (: i fredags tog jag mig hem till anton efter skolan och vi var lite i tenhult o såå, åkte hem tidigt och låg o snackade hur länge som helst innan vi somnade ;)

vaknade hyffsat sent i lördags och drog oss upp mot a6 för att köpa jeans till anton :D klockan halv sju anländer vi hemma hos mig, anton hade inte köpt något, men jag kom däremot hem med, en tröja, handkräm, foundation och puder (a) illa illa :P vi kollade i allafall på film på kvällen o somnade ganska tidigt (:

idag har jag endast tjänat pengar än så länge (:
om ett tag blir det förhoppningsvis solning med lollo :)

men nu ska jag dra mig mot duschen i think ;) ha det fint !

RSS 2.0