måndag

& jag vet att det var skitlängesedan jag skrev, men har inte orkat. (a)

detta har typ vart den bästa tiden på året tror jag, soft med praktik och allt, men jag har ångest över att jag fortfarande inte börjat plugga på bb1 provet :P & att jag inte skrivit svenska inlämningen än. :/ men de ska vi inte fokosera på nu de får jag ta någon annan dag ;) & vad har hänt sen jag skrev sist ? det vet jag inte, massor gissar jag på , julafton ju, den startade lite kasst med plattång på armen o ett fett brännmärke på 2*10 cm, och ett litet på 2*2 cm. :P blev dock bättre med lite mat osv. :P fick massa julklappar :P eller nej nu ljög jag, det fick jag ju inte, har ju fått bärbar dator, kameraväska och objektiv till kameran, jacka och en säng o massa under året av mamma o pappa, så jag önskade mig inget, för jag har inget o önska mig :P tänk att man faktiskt kan ha allt man vill ha, underbart :D älskar mamma&pappa måste jag ju säga :P dock har de inte gett mig en katt än, men det kommer jag aldrig få så det bortser vi ifrån. ^^ fick i allafall lite julklappar, duntofflor & ett armband utav älskling ! :D<3 en klocka, armband, två fiolböcker, halsduk, ansiktstvätt, ansiktssmörj, mascara, parfym, deo, en värmegrej till händerna typ, en liten bok, det tror jag var allt från släkten. dock byttes klockan som jag fick av mamma för jag var för smal för den. :/ men det blev en minst lika snygg :D & idag ska fiolböckerna bytas, för mamma visste inte vilka jag skulle ha, hon köpte på chans :P sen fick jag ju en asfin pyjamas utav pia o pelle (antons föräldrar) dock var denna på gränsen lite liten, så vi åkte in för o byta den, men blä då är den slut :O men vi tog en annan tröja istället, så det blev toppen ändå :) jaha, mkt mer julklappar blev det nog inte :P

idag blir det a6 med lollo, & vi ska springa över tanter för att hitta en tröja till mig, och trampa tanterna på fötterna med klackskor för att hitta skor till lollo ! helt klart ;) om jag känner oss rätt kommer inte detta bli speciellt seriöst ^^ men det blir gött, hoppas bara jag har lite pengar kvar på kortet (a) hon som aldrig har koll på sina pengar (y)

snart är det nyår också ! :D jobbar 12-20.30 och jag ska banne mig testa fajitasallad nu ! :P sen blir det nog fest i allafall, men planen att sova hos anton har nog ändrats till att sova här om det blir som de nya planerna. (: det tror jag blir asbra :D

men fy nu har jag ju inte tid o sitta här mer :O lollo kommer om 35 min och då ska vi åka ;) pusshej ! :D

måndag

ojojoj två veckor sen senaste inlägget, & det är måndag igen, suck !

Praktik & vi har väl inte alltförmkt att göra, blir lite segt må jag säga. Har vart gött o slippa skolan i fyra veckor i allafall, har ju iofs haft matte men det är ju inte jätteansträngande, haft prov på derivatan, & lilla jonna fick mvg ;) lite nöjd faktiskt haha. ;)

helgen lite kanske för mkt mer har jag inte att berätta ;)
åkte till anton i fredags med bussen, ojoj supernervös o fick dessutom betala för mkt för att busschaffuören inte visste någonting ! bussen bara kanade på vägen, o när jag klivit av så kom inte bussen därifrån. synd för den men jag brydde mig inte för chaffuören var ju dum ;) åkte med pia sista biten. sen senare åkte vi till tenhult träffade folk o sååå.. var på lite olika ställen, åkte hem ganska sent faktiskt.. på lördagen segade vi och tog oss sedan hem till mig, o gjorde oss lite iordning o åkte sedan ner till mats, var hos han lite sen ute lite o sen på en fest. trevlig kväll. i söndags åkte jag pappa o anton o fikade på ikea, äntligen ! :D sen köpte vi en bokhylla, sen var vi på brio o köpte julklapp till Paulo och sen jula o kollade på roliga grejjer, sen biltema sen rusta.  ^^ jag köpte sånadär coola eluttag man sätter i väggen o sen kan man trycka på en knapp på fjärrisen så tänds till exempel lampan man har i uttaget. :D sånt ska hela mitt hem vara sen, jag lovar ! astufft !

mkt mer vet jag inte om jag har att säga ;) så ha de fint !

måndag

ny vecka, usch!

inte mkt händer det heller :P tänkte göra det lite julfint på mitt rum o letade reda på de färggranna kulorna sen julgranen förra året, för mamma har köpt nya så tänkte jag kunde ta några av de gamla o hänga i gardinstången. tar några med mig in på rummet o inser att jag inte satt upp min gardinstång än haha, gjorde om för över ett år sen. (a) så nu tänker jag så det knakar för att komma påhur jag kan få upp kulorna haha :P kommer inte på någe bra, har dessutom ingen fönster karm att sätta nålar i för fönstret går liksom in i väggen, vill ju inte sticka hål i tapeten :P har ni nån god idé får ni  väl höra av er ;)

idag händer inte mkt mer än såå, har bytt i diskmaskinen o lagat mat ! duktigt, :D

Men nu ska jag fundera på kulorna o tända ljusen o sätta upp bocken jag hittade ^^ ha de fint !

RSS 2.0