onsdag

idag har jag hunnit mkt skulle jag påstå ;) vi har kollat på paradise hotel, ätit frukost, anton har kört cross medans jag tog mängder av bilder, hoppas det blev några bra ;) ska kolla igenom dom ikväll förhoppningsvis, så får vi se om det kommer upp några på signe.nu/jonna ;) sedan har vi ätit lite mat och tvättat crossen o nu duschar anton ;)

vi ska åka till mig om en halvtimme ungefär, blir lite grillning med familj o kusin o sånt ikväll. (: blir nog bra tror jag :)

men nu har anton kommit ifrån duschen så ska dra mig, men ha en bra kväll (:

måndag

sjukt mkt folk på jobbet idag, jobbigt !

har i allafall fixat bort mitt kvällspass på onsdag eftersom att det är lite gäster o grilllning på gång här hemma då, det ska blir skönt med tre lediga dagar nu ! :D

nu ikväll har vi inte gjort så mkt, jag och anton har beställt lite kläder nyss iallafall, och om åtta minuter börjar beck, tror dock att jag redan har sett den, men ändå ! vi har köpt massa godis ju ! :D:D efter det blir de paradise hotel om vi orkar hålla oss vakna o sen soooova ! :D:D

ledig imorgon ju o jag har inte en aning om vad jag ska göra men det klarnar nog imorgon, bara ta de lugnt kanske ? , låter skönt, vi får se helt enkelt, hör av er om ni har någon idé ;)

söndag

ska alldeles strax sova men tänkte uppdatera lite innan det.

igår efter jobbet åkte jag ju ut till anton, åt som att jag aldrig hade sett mat förr :P sen duschade jag o sånt o vi åkte till josef där vi gjorde tacos, blev tjock ännu en gång! var där ganska länge, kollade lite tv o sånt snackade lite.

idag har jag jobbat, 13-21, och hur mkt folk som helst, folk som aldrig äter på max som ändrar sin beställning hela tiden, folk som tar femhundra år på sig att säga vad dem ska ha när det är kö ut till dörren ? bara dom får sin mat så spelar de ju ingen roll om jag får en utskällning av nästa för det går för sakta, seghuvuden ! inte klaga på gästerna nu... fyfy, men ibland så undrar man hur folk tänker. ;)

o nu ikväll har jag inte gjort alls mkt, bara slappat. hur skönt som helst för imorgon blir det jobb igen 12-17. sen kommer nog anton hit efter det :D

men nu ska jag sova, fast jag är säker på att det inte blir så, men ska i allafall inte skriva mer, så ha de fint (:

lördag

godmorgon ! eller aa jag har hunnit äta frukost redan i allafall ;) sov länge idag ! (Y)

igår var det bara jobb, på kvällen hyrde jag o pappa en film för de gick inget bra på tv , transporter 3 den var bra ;)

och idag blir det jobba, 13-17 sen tar jag bussen till anton så får vi se vad som händer ikväll :) imorgon ska jag också jobba så jaa vad intressant det här var att läsa då ? nej.

men ni får ha en bra dag !

torsdag

Godmorgon !

enlig mig själv sov  jag ganska länge idag, till tio över tio ! underbart! anton sover ännu längre, han har inte vaknat än. ;) han ligger här brevid mig o sover så sött (: just nu har jag inte mkt för mig men tänkte ta och ändra bilderna jag har på signe.nu/jonna, de ska ha ett annat format. sedan blir det väl frukost när anton vaknat (:

vad som händer mer idag är inte planerat, mamma och de kommer ju inatt så ensam hela dagen, vet inte om anton stannar ännu , det märker vi ;)

nehe, om jag ska sätta igång med bilderna då, ha de fint !

onsdag

Yes, hemkommen från jobbet för en stund sedan. skönt att vara ledig imon! (Y)

Sitter i allafall här nu och väntar på anton och har stoppat in en plåt med pommes i ugnen, ska strax steka ett par hamburgare till oss också, blev ju inga maxhamburgare idag eftersom att anton kom lite senare . men vi har i allafall friscobröd så jag tror det blir toppen ändå ;)

mkt mer kommer nog inte hända ikväll (: och jag orkar inte skriva mer just nu, så ni får ha det bra !

tisdag

var några dagar sen jag skrev, men det är ju itne så ovanligt ;)

imorse åkte i allafall övriga familjen till falsterbo för att besöka falsterbo horseshow. vilket betyder att jag är ensam till på torsdag natt någon gång. & har jonna någon gång sovit ensam hemma ? kommer hon göra det ? nej, i allfall inte det här året ;) alldeles för mörkrädd för det ;) trots att jag har brusi hemma hihi :P men är i allafall ensam nu på dagen eftersom att jag ska jobba 17-22 så kommer anton efter det, han kommer hit samtidigt som jag ungefär , onödigt kan tyckas men vadå never att jag sover ensam! och vad har jag tillbringat dagen med ? (a) jaaaa, reste mig ifrån sängen vid halv två i allafall, kollat på film o ätit lite. ad kommer hända mer innan jobbet ? inte så himla mkt tror jag, ska ju åka om en timme , vilken slapp dag, men de behövde jag har jobbat alldeles för mkt emot vad jag har sovit det senaste. ska väl kanske försöka hinna upp tillkonsum innan jag tar bussen in till jobbet, för jag drack upp den sista juicen innan. :/ o lite glass skulle ju vara gott att ha hemma ! de får jag nog hinna med (: kanske borde äta lite mat innan jag åker till jobbet också. oj nu börjar det ju låta som det börjar bli lite bråttom, nu är det ju bara 50 minuter kvar till bussen går.

bäst att jag reser mig härifrån o klär på mig och lite sådant behövligt! ha en underbar kväll och kom gärna och hälsa på på jobbet ;)

fredag

ojoj, jag vet inte ens vilken dag det är längre, idag på jobbet trodde jag det var måndag och berättade att massa hade ringt mig i helgen o bett mig ta pass ? dom undrade hur min vecka funkade eftersom att helgen precis börjat ? hel snurrigt med lov o veckodagar, speciellt när man har konstiga jobbtider.

idag har jag iallafall jobbat och det kommer jag gör det mesta denna veckan, eller nej nästa vecka blir det ju. efter helgen i allafall (: jobbar imorgon hela dagen men är ledig på söndag i allafall (:

jobbar kväll måndag tisdag onsdag.. och är ensam hemma tisdag till torsdag. också, mkt mer än så har inte jag att säga om vad som händer här så ha de fint ! (:

onsdag

Jag vill så gärna prata med dig ! :'(

RSS 2.0