tjugonionde maj tvåtusenåtta

prov i skolan, haha inget att prata om, men gött att sista elprovet för ettan är gjort nu.. :D sen fortsatte vi med allt vi gjort alla andra tosdagar o fredagar de senaste veckorna så inte så mkt att berätta. (: efter skolan åkte jag i allafall in till stan o köpte en present till Paulo han har ju fyllt år o ska ha kalas ! :D sen tog jag bussen som anton hoppade på vid rosenlund o vi åkte hem till mig, la oss i sängen o somnade, hur myys som helst. sen åt vi lite, gick ut lite med brusi, spelade uno på altanen , kollade lite tv o lite blandat såå. :) han åkte hem vid nio o då dammsugade jag lite o satte mig sedan här. (: tänkte strax sova o såå. (Y)

vet inte hur mkt de blir skrivet i helgen, men ska försöka skriva lite. ;) ha de fint så länge !

/ Jonna v'

tjugoåttonde maj tvåtusenåtta

oj, jag måste egentligen gå och duscha nu, men har i allafall lagat mat idag, igen.. hmm, sen låg jag o pluggade o pratad emed anton o då kom pappa hem, o janina var med, satt o snackade lite o såå med dom, sen gick jag ner hit o började läsa igen o skrev allting jag läste till anton samtidigt, en timmer eller nåt tog de med dom 60 sidorna. :P o nu borde jag ju som sagt duscha, så jag får skriva imorgon igen, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

tjugoåttonde maj tvåtusenåtta

blev inte så mkt skrivet om dagen igår, men la in bilderna i allafall ju. ;) får väl skriva lite om gårdagen idag då. :P

drog mig upp lite senare än vanligt, för jag skulle vara hos doktorn vid kvart i nio, tog bussen dit och där tog det typ tio minuter att få receptet o såå, sen skulle jag prata med min sjukgymnast, de tog typ tio minuter o då skulle jag gå upp till rosenhälsan och sätta mig o vänta så skulle jag få en tid till min läkare. satt o väntade i en timme innan jag tröttnade o gick in o frågade om jag kunde få min tid snart. :P då fick jag en tid nästa tisdag tror jag de va, eller onsdag ? skitsamma. sen gick jag ner o skulle hämta ut receptet, då ingick de inte i subvensionen eller va de va, så då fick jag gå tillbaka dit jag var först o hon skrev på nåt mer papper, sen fick jag ut de jag skulle ha ! :D tog bussen till skolan o väntade på att alla skulle komma från idrotten, åt skitäcklig mat och sen hade vi svenska muntlig redovisning haha, de gick bra. :P sedan hade vi data, o de såg nu ju i förrförra inlägget vad kul vi hade där. (: åkte sedan hem o pratade med anton, eller jag ringde o frågade om han ville på folkrace i taberg eller va de nu va på söndag, fick biljetter av pappa till de ju, sen ska jag hjälpa till på paulos kalas på lördag. :D:D:D skulle jobbat men jag bytte bort de passet. :P skojigt.. sen gjorde jag mat, potatis med sås o köttbullar. :D åt lite, men ingen annan var hemma så jag tog med mig datorn ut på altanen o satt där o åt o kollade på nya tider som jag spelar in varje dag o kollar på när jag kommer hem haha, nördigt jag vet, men måste ju få veta vad som händer när man har börjar. ;) sen hände inte så mkt mer, eller joo jag o brusi gick upp till kyrkan en sväng, sen satte jag mig här o somnade nån gång. (:

idag börjar vi inte förens halv tolv. ^^ så funderar på att börja plugga för jag har prov imon som jag inte börjat plugga på. :S usch sista elprovet, hoppas de går bra. :) sen händer det nog inte massor mer idag, ska plugga hela dagen tror jag. (:

resten av veckan ;
torsdag ; ska nog träffa anton <3
fredag ; mamma fyller år ! <3 men hon är bara hemma tio minuter mellan jobbet o stallet, så jag är hemma dom tio minuterna tänkte jag, sen åker jag till anton nångån på kvällen. (:
lördag ; kalas för paulo ju ! sen ska vi vara barnvakt åt paulo en stund, sen får vi se vad som händer. :D
söndag ; taberg med anton, o hans bror tror jag kanske. :P

de va min vecka. ;) jag tror att den blir bra :D jag hoppas de i allafall. :P men nu ska jag börja plugga tror jag, ha de ifnt ! (:

/ Jonna v'

tjugosjunde maj tvåtusenåtta



tjugosjunde maj tvåtusenåtta


Har data just nu, har ingenting att göra eftersom att jag är klar med de som ska göras, så har lekt i photoshop med antons cross. ^^ jag gillade när den var lila. ;) hett !

mkt mer har inte hänt idag, o kommer inte hända eller, :P

skriver antagligen när jag kommer hem , skulle lagt in bilderna vi tog igår igår men de gick inte logga in på bloggen, så får väl fixa det idag. (: men ha de fint sålänge !

/ Jonna v'

tjugosjätte maj tvåtusenåtta

måndag igen, usch o fy ! måndagar borde förbjudas eller något, dom suger ju nåt fruktansvärt.. men men, drog mig emot skolan o hade allmänbildning på matte lektionen så nu vet jag hur dom räknade ut hur långt de var runt jorde för ett par tusen år sen o massa kända fysiker o skit, haha, förvänta er inte att få veta något för jag tror inte jag kommer ihåg så mkt, men de va en soft lektion. (: sedan engelska, gjorde muntliga nationella, ingen aning om hur de gick xD sedan idrott på vätterstranden, spelade volleyboll, o de va fruktansvärt oseriöst kan jag lova.. kom hem vid strax efter två typ, somnade direkt, sov en stund sedan lagade jag mat, åt lite o såådant, sedan lånade jag o emma mammas systemkamera o gick ut o tog kort i solen, massa bilder haha, alla på emma. :P 130 st tror jag att det var. ^^ kanske kommer upp några senare. (: har inte fixat photoshop till denna datorn än, men håller på o fixar gimp just nu, får se om jag tar de eller fixar ps senare. (:

men men, ikväll händer inte mkt mer, ska se på idol sen ska jag sova ! :D imon ska jag vara hos doktorn så jag slipper mattelektionen, ganska soft faktiskt. (: men men, nu ska jag fixa lite med bilderna, ha de fint !

/ Jonna v'

tjugofemte maj tvåtusenåtta

jag trodde att jag redan hade skrivit ett inlägg idag, men insåg att jag visste inte hade de. :P

så de får väl blir en kortis om dagen då.. (: vaknade hos älskling vid typ sju o kunde inte somna om , så jag kröp närmare honom o viskade i hans öra så att han med vaknade. :D:D:D:D så slapp jag vara vaken ensam menar jag. ;) låg kvar i sängen hur länge som helst.. sen drog jag mig emot duschen o sen städade vi hans rum.. sedan, vid tio i nio var de dags att åka, åkte me pia som skulle jobba.. (: åkte hem o satt lite här, fixade lite, plattade håret, sen vid elva åkte jag o pappa ut till stallet, där resten redan var dom skulle visa några hästar eller nåt o såå på hästens dag därute. :) vi var där ett tag, sen blev de massa kallt så vi åkte, jag körde. :D volvon för första gången, den typ svävade fram o svänga ? nejnej, mer typ glida, haha sån skillnad mot reunaultn. :P hur de nu stavas, aja vi åkte till jonny, där de var hur varmt som helst o vi satt ute o fikade längelänge, sen åkte vi hem, stannade på preem o köpte fika, sen åkte vi hem o firade mors dag o mammas födelsedag på fredag med.. hon fick ett superfint halsband som vi hade köpt. (: sen har jag bara kollat på tv o pratat i telefon. (: o de e söndag idag o jag surar på att det itne är några andra avenyn avsnitt o see... :P menmen så är de.

nu ska jag spela lite harpan innan jag somnar som jag borde gjort för flera timmar sen, men men så är de. ha de fint !

/ Jonna v'

tjugofjärde maj tvåtusenåtta

jobbat halv tio till kvart över sex idag.. skulle tagit bussen från jkpg vid halv åtta till tenhult, men när jag slutade stod anton o hans pappa o väntade på mig. :D tack ! <3 nu sitter jag hos anton har fixat mig lite o såååådant ! vi ska snart åka in till tenhult när anton är klar, vet inte vad vi ska göra, vi skulle i allafall ringa ted som var med fille, lukas o eh tony kanske ? eller nee ? esch jag vet inte, o de spelar ingen roll haha, ted i allafall !! (Y) :D

men ring om de händer nåt kul. (: nu ska jag dra mig, ha de fint !

/ Jonna v'


tjugotredje maj tvåtusenåtta

ojoj, suttit här alldeles för länge nu. :/ borde ha städat för länge sen, men ska försöka åtgärda de nu, när jag skrivit detta. (:

fick mvg på första provet i elkunskap, har de andra på torsdag. ^^ mkt mer har väl inte hänt idag, fixat bild. men ingen blev bra. ^^ haha, men typ så ser de ut ! (y) nu ska jag städa o vänta på anton ! lyssnar även på min nya favoritlåt just för tillfället haha, Ne-Yo - Because of you, bra städlåt tror jag, ska testa snart. ;)

men nu ska jag göra någon nytta, ha de fint !

/ Jonna v'

tjugotredje maj tvåtuenåtta

nu är håret brunt ! :D mörkbrunt ! men det är toning så de kommer bli ljusare framöver i think. måste säga att jag trivs much better i brunt. ;) ska snart dra mig till skolan, idag vaknade jag sju minuter över sex o kunde inte somna om. :O undra om de va för att jag somnade vid tio över tio. ^^ men mamma kom in vid halv tolv, eller hon öppnade dörren o jag bara skrek. hon bara jisses vad gör du ? haha, jag hade inte en aning hon sa att jag skrikit väldigt högt i allafall xD så kan de gåå. ^^ mkt mer har väl inte hänt, tagit lite kort men hinner inte lägga in dom på datorn innan jag går så de får blir när jag kommit hem o såå, har lovat mamma o städa med.. :P

men men, nu ska jag dra mig. (: ha de fint !

/ Jonna v''

tjugoandra maj tvåtusenåtta

Prov idag, gick väl okej. ^^ sedan lödde vi den där kretsgrejjen till batteriladdaren, åt pizza på lunchen, mys dag i skolan. (: åkte hem och kollade på nya tider sedan gjorde jag lite mat o jag pappa o emma åkte sedan till bibblan o lämnade emmas böcker, sen till svenssons guld, köpte ett halsband, kommer nog bild imon. (: sen åkte vi till frisören o jag klippte mig. (: klippte lugg :O men min hårfärg blev hemsk i den nya frissan med lugg så vi stannade till på eko hem o köpte hårfärg, så nu sitter jag med det i. (: mkt mer har väl itne hänt, kommer antagligen bild på håret imorgon också, kanske. ;) tänkte kolla lite på eurovision ikväll, annars händer itne så mkt.. (:  ska ju skölja ur färgen snart med ju ! spännande.

men men, fortfarande inte fått reda på vad för skoj som händer på lördag, eller lite men vill ha mer förslag , så ring mig ! :D ha de fint !

/ Jonna v'

tjugonde maj tvåtusenåtta


helt allvarligt talat (igen) jag är typ helt förstörd ! läste på andra avenyns sida att angelica dör, liksom hur kul är de på en skala ? :O så ska inte sista avsnittet vara ju ! jag kommer dö fram till september, har sett varenda avsnitt, 103 st tror jag, o angelica skulle ju inte dö fattar ni väl !! allvarligt talat , nee fy !

tjugonde maj tvåtusenåtta

Helt seriöst nu då ! allvarligt ! hur kan sesongen sluta med att angelica typ dör !??!?!?! :O hur ?! fatta att man blir sur eller ! hur tänkt dom ?!?!?! ska man sitta o vänta till september på att få veta hur de gick o allt eller !? fy va sur jag blir !!! o fy vad jag lipade när hon blev skjuten o alla började gråta o massa. inte ett bra sista avsnitt, nej !

men nog om de. :P har inte gjort massor, pluggat lite o fixat lite tills imon, ska ju n[nstans med skolan, vad har h'nt nu d[, s[ typiskt o 'nnu mer typiskt att det bara 'r p[ bloggen o ingen annanstans, va tr;tt jag blir.
sådär, nu funkar de igen, gött. somsagt ska ju nånstans med skolan imon, tråk !

kommer hem runt halv sex i allafall o då hämtar pappa mig, o antagligen anton, om han inte sitter kvar vid min dator medans pappa hämtar mig. :P och anton, om du ser detta så får du absolut inte göra något du vet att jag inte vill ! städa, gör inte de är du snäll, jag ska de snart, nån dag. (: aja, vi ska plugga och kolla bonde söker fru i alla fall <3

en uppdatering på veckan ;
onsdag ; iväg med skolan o anton ju.
torsdag ; prov i skolan, mer vet jag inte.
fredag ; anton antagligen o han ville gå på bio o så ville han till utsikten, o jag funderade på kyrkan en sväng med, så får se hur vi gör. :D <3
lördag ; jobba 9.30-18.15 , sen ska jag till anton, ring om de händer nåt kul, för jag är sugen på att göra något kul ! :D
söndag ; slappa ! var länge sen jag inte jobbade på en söndag faktiskt. :P men nästa lön kommer bli feet ! :D<333

men men, nu ska jag plugga vidare lite o sedan knyta mig, är massa trött, o skulle egentligen sovit nu, men men, kan ju sova hela dagen imon på bussen ^^ men nu ska jag dra mig härifrån iallafall, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

tjugonde maj tvåtusenåtta

kom hem från skolan halv fem idag. :O de är de senaste jag kommit hem sen jag började ettan, sen sjuan tror jag till o med. :O slutade inte förens halv fyra, för vi hade hjärt o lung räddnings grej.

men men så är de, imorgon är jag inte hemma förens halv sex sex nån gång, fast vi ska ju åka iväg med skolan, men men. idag ska jag nog bara plugga tror jag, orkar inte mkt mer, om jag ens orkar plugga, ska sova tidigt i allafall med.

men nu orkar jag inte skriva o detta blev världens tråkigaste inlägg, men jag bryr mig inte ! :D ha de fint !

/ Jonna v'

nittonde maj tvåtusenåtta

None
måndag igen, uschuschuschusch ! men hade matte o fick tillbaka provet på andragradsekvationer o sånt, fick mvg ;) så lite bra var dag, sen engelska o vi fick sluta tidigt, så jag hann med en tidigare buss o var hemma vid tio över tolv ! fy va soft ! åt lite, kollade tv, läste lite här, sov lite. sen lagade jag mat o nu har vi ätit o jag sitter här o ska snart åka o spela fiol ^^ har prov på torsdag så ska plugga lite tänkte jag senare, anton ska hjälpa mig på onsdag, men får se hur mkt de blir då. :P de e ju bonde söker fru me ju ! o vi ska på nån grej med skolan så är inte hemma förens halv sex. :S men men får se, börjar plugga idag i allafall, känns bäst såå. ;)

jahaja, mkt mer än så var de väl inte, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

artonde maj tvåtusenåtta

idag då lite kanske, vaknade nån gång, åt lite mat o sen åkte jag till jobbet, jobbade till fyra, smakade på max:s glass för första gången, väldigt god måste jag säga. :D sen gick jag in till östra centrum medans jag pratade med anton, sen satt jag o väntade i tjugo minuter på bussen medans jag pratade med anton. (: på bussen träffade jag hanna o vi satt o pratade ;) sen kom jag hem typ halv sex, åt lite mat o nu sitter jag, väntar på att klockan ska bli åtta. :P

veckan ;
måndag ; ingen idrott ! slutar tjugo i tolv ! fiol sen med. (:
tisdag ; inte helt säker, men kyrkan kanske de blir
onsdag ; arn-resa med skolan, kul ! eller inte. sen tror jag att anton är hos mig när jag kommer hem, han ska hjälpa mig o plugga, o så ska vi se bonde söker fru !! :D:D sen sova !
torsdag ; jag vet inte redigt än. (:
fredag ; anton pratade om bio. ^^
lördag ; vet inte
söndag ; vet inte

de där var typ min vecka tror jag. (: men nu ska jag hitta på nåt medans jag väntar på att klockan ska gå, ha de ifnt !

/ Jonna v'

sjuttonde maj tvåtusenåtta

hemkommen precis typ eller aa en stund sen. ;) de blev en tidigt kväll, är så hima trött. o ska jobba imon, lite synd.

men i alalfall, vi kollade på tv hela dagen typ, duschade o så sen med, sen traskade vi upp emot kyrkan o fridas 18-års fest, massa folk o såå, åt god mat , lekte lite o sånt. (: mkt kul kväll, tack frida ! o alla andra med. (: o grattis igen. :)

nu är jag som sagt hemma, o funderar på att sova faktiskt, är hur trött som helst, men ha de fint ! (:

/ Jonna v'

sextonde maj tvåtusenåtta



Hittade bild på klänningen. (:
de e samma klänning fast olika färger på bilden,
jag har den svarta, men la in den rosa för att formen
o så skulle synas lite bättre med. (:

sextonde maj tvåtusenåtta

yeees, drog mig upp till tandläkaren tog bussen dit tio i nio, sedan tog jag bussen in emot stan, såg att alla på bäckadal klev på bussen vid elmia, vilket betydde att vi slutade där, inte för att jag tänkt stanna om de inte var såå , men ändå. ;) åkte i allaflal in till stna, provade klänningen jag sett på reklamen, satt inte hundra på mig så jag kollade runt lite mer o såå, tog bussen upp till a6 och provade massa klänningar på hm där, hittade en men sen när jag kollade lite till hittade jag en ännu bättre, så den fick de bli, får se om jag hittar en bild sen kanske. (: sen köpte jag lite annat skojs, sen orkade jag inte gå där mer, så jag köpte en flurry med smarties o började traska till rosenlundsskolan, satt o väntade på anton i typ en timme, sen tog vi bussen till tenhult där han klippte sig, superfint blev de ! :D<3 sedan gick vi till ica o köpte glass sen kom pelle o vi åkte hem till anton, mysade, fikade, kollade greveholms slott, sedan tog vi tåget till mig, pillade lite med moppen men den blev inte klokare för de så vi gav upp, åt lite mat o kollade tv o såå, nu har anton somnat. (:

imorgon blir de 18-års partaj för frida ! :D skojigt.

men nu ska jag nog se om anton vaknar till om man pratar lite med honom. ;) ha de fint !

/ Jonna v'

sextonde maj tvåtusenåtta

äntligen fredag ! :D

ska vara hos tandläkaren vid tjugo över nio, inte jättekul kanske. men men sånt behövs också faktiskt ju. sen får vi se om jag hinner upp till elmia innan vi slutar, annars åker jag in till stan direkt tror jag, ska in okolla en klänning på hm som jag såg på reklamen. (: sen ska jag kolla på lite annat. (: sen är tanken att jag ska hinna hem en snabbis innan jag tar tåget till tenhult o träffar anton som ska klippa sig, sen vet jag inte hur de blir, min tanke var att vara hemma ikväll får väl se, sugen på film osåå faktiskt, får se. (:

men nu ska jag torka håret oså, ha de fint ! :)

/ Jonna v'

femtonde maj tvåtusenåtta

blev inget mer inlägg igår. ^^ tog bussen till anton efter skolan i allafall o vi åkte till tenhult o va med lite folk en stund o såå. (:

idag åkte jag bussen med anton in till rosenlundsskolan sen tog jag bussen hem därifrån, kom hem tjugo i nio o har gjort iordning den där desserten eller va de e jag köpte grejjer till. ^^ får se hur det blir. (: sen har jag kollat lite på tv o såå, har ganska tråkigt nu o funderar på att sova en stund. (: mkt mer händer antagligen inte idag, orkar inte göra något haha. men nu ska jag sova eller nåt, se en film kanske ? får se. (:

ha de fitn !

/ Jonna v'

fjortonde maj tvåtusenåtta

lite sovmorron på onsdagar ju. (: fast måste snart äta lite o såå, bussen går tio i nio, svenska, fast vi är klara med våran grej så får se vad vi hittar på. sen har vi matteprov. :S måste gå bra på de annars dör jag typ ! sen engelska, sugsugsug men eftersom att jag var borta i måndags slapp jag skriva nån berättelse eller va de va, o hon sa att om någon inte gjorde de skulle vi inte få se på film, om jag känner min klass rätt så kommer de inte bli nån film, suug ! men vi får väl se, hoppas alla gjort de. :) sen slutar jag, o har inte så stor koll men antagligen ska jag åka med Pelle (antons pappa) till antonpanton, sen sover jag nog där så ring om de händer nåt lite skojigt ? (:

resten av veckan ;

torsdag ; studierna är förflyttade till hemmet eller nåt . :P ska översätta nåt, så är i stort sätt ledig (:
fredag ; ska vara hos tandläkaren tjugo över nio, får se om jag hinner åka in till skolan, slutar ju vid elva typ, känns inte så nödvändigt, ioförsig är vi på elmia på den där yrkesgrejjen, men får se. (: sen tror jag att jag ska till anton.
lördag ; frida har födelsedagsfest ! :D så vi ska hem till henne.
söndag ; jobba 12-16 tror jag de va. :P

mkt mer har väl inte jag att säga, så ha de fint ! (:

/ Jonna v'

trettonde maj tvåtusenåtta

ojoj, idag har jag skrivit massor av gånger, positivt eller negativt ? vet inte redigt.

men men, åkte och handlade mat med mamma, hon kan fortfarande inte köra så jag får agera chaufför haha. köpte frysta hallon, marränger o vaniljsås, för när jag var på kalas med anton o hans familj i göteborg hos lina så hade hon gjort nåt himla gott, o de va gjort utav just de, så får väl se hur de blir. ;)

annars har inte massor hänt, fast jag har glömt att berätta en sak, jag fick MVG+ på matte b nationella :O :D:D:D:D stolt vill jag lova, haha ! :D men imon har vi ett till matteprov så ska plugga lite nu fram tills anton ringer tror jag. (:

men ni får ha de fint, så skriver jag imorgon antagligen. (:

/ Jonna v'

trettonde maj tvåtusenåtta

jupp, filmerna var de jaa. ;) så sööta ! :D



sådärjaa. ;D

trettonde maj tvåtusenåtta

yesyes, hemma nu, har vart de ett tag ioförsig men ändåå. de där med städandet gick inte bra haha, men har "kastat" ut den gamla datorn o fixat i ordning så nu är den nya bärbara inkopplad till skärmen o såå, kan ha båda samtidigt med om jag vill upptäckte jag haha, ;)

mycket mer har inte hänt, lyssnat på söta små ungar som sjuner, haha, gulligt ! kommer kanske ett inlägg med de sen. (:

men nu funderar jag på mat ! låter som en fin idé, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

trettonde maj tvåtusenåtta

data just nu, är klar med allting så har inte så himla mkt att göra just nu.

är väldigt sugen på att städa mitt rum och fixa med datorn o såå, ska ju slänga ut den gamla o sånt, fast ett problem, jag kommer inte vara ett dugg sugen på detta när jag kommer hem. haha ! vi får hoppas eller nåt. :P

sen var ju tanken att jag skulle till kyrkan med, men så var jag inne på hemsidan o där stod de att det var igår ? :O skumt, så om nån vet nåt om detta ring mig dåå ! :P

jahaaa, mkt mer vet jag inte nu, skriver kanske senare, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

tolfte maj tvåtusenåtta

image26

egentligen borde jag verkligen sova just nu. :/ men måste släpa mig in i duschen först med juu, seegt !

har sovit o flyttat grejjer från min gamla dator till den nya hela dagen. sen nu i eftermiddag åkte jag och mamma o hämtade lina, (mamma har skadat armen så hon kan inte köra bil, drf var jag tvungen att hänga med;)) sen stannade vi på ica o köpte potatissallad o kyckling, så har precis ätit de, o pratat lite med anton i telefon. (: myys !

imon måste jag i allafall till skolan. :/ himla grupparbete eller va de nu är, bläblä ! men men, sånt är livet. Jag längtar till sommarlovet ! massor ! så man slipper skolan, eller aa, slipper de som är i skolan, för skolan är inget fel på. men men sånt är de o nu måste jag sova, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

tolfte maj tvåtusenåtta

sjuk idag. :/ segtsegt, men är inte ensam,mamma är med hemma idag gött, fast nu sover hon, ska väcka henne strax tror jag, är lite hungrig. (:

mer än så blir de väl inte idag då men de e ganska soft de med, planerade att vara sjuk hela veckan tror jag, får se hur de blir med de, men de skulle vara gött. :D
men nu måste jag fixa nåt o äta, är hungrig, ha de fint !

/ Jonna v'

elfte maj tvåtusenåtta

haha, jag missade bussen, för jag trodde att den gick tio minuter senare än vad den gjorde haha. :P pappa fick skjutsa in mig istället, hade ingen kassa idag för de var typ inget folk, gick runt o pysslade lite, knöt massa ballonger o sånt myys. (: slutade en timme tidigare, vid fyra o pappa kom o vi åt lite, sen körde vi till ängaskog, där lina mamma oemma har hästarna, (jag körde) haha, men dom var inte klara så jag o pappa åkte till gränna o tankade, jag körde fortfarande. :P sen körde jag tillbaka till ängaskog o vi satt o väntade i 45 minuter, sen var dom klara äntligen och jag körde hem.. ^^ satte mig uppe lite o kollade lite tv, åt en macka o såå, kollade här en snabbis sen blev jag sugen på makaroner så jag kokade makaroner o åt med gurka, minimajs o gröna bönor, hur nice som helst. (: nu borde jag gå o duscha, men orkar verkligen inte.. :/ får se hur det blir, men nu ska jag nog se andra avenyn, ha de fint !

/ Jonna v'

elfte maj tvåtusenåtta

jahajaa, resten av dagen igår var soft. anton spelade lite innebandy med alla männskor o jag låg o stekte brevid haha, sen stekte vi lite till, åt lite grillat o såå med antons familj o hans grannar sedan åkte vi in till josef för o grilla, jag josef o anton, dom andra skulle till annesaland, palla liksom. :P men dom kom sen i allafall, våran grillning var antagligen mkt bättre. :P vad vet jag, men vi hade mys, spelade fotboll o lyssnade massa musik o sånt. :D sen tog jag anton o lukas bussen in mot stan vid tolv o lukas hoppade av vid sig, o jag o anton tog ettan till huskvarna o traskade upp till mig. (: somnade typ direkt. ^^

idag vaknade vi vid halv tio typ, gick upp o åt frukost o sen låg vi här o tittade lite, nuhar anton åkt hem och jag ska ta bussen till jobbet om en kvart. :P så ha de fint !

/ Jonna v'

tionde maj tvåtusenåtta

tjoo, idag vaknade vi tidigt, vid tjugo i åtta, ganska soft, vi drog oss upp direkt typ o käkade frukost ute i solen ! myys! sen satt jag här lite o kollade lite o såå, sen satt vi ute o stekte en sväng med massa, och nu har dom andra spelat innebandy , inte jag  haha, jag stekte brevid. ;) är typ lite brun, eller röd men de blir brunt sen, sooft ! :D får se vad som händer resten av dagen, är ju typ bara förmiddag än ju, ute lite till i allaflal, så drar vi väl hem till mig så småning om. (:

ring gärna. (: ha de ifnt !

/ Jonna v'


nionde maj tvåtusenåtta

Yes, lite om dagen än så länge då kanske. ;)

vaknade o hade mega kramp i magen, har haft de i tre dagar nu. men släpade mig upp o vi tog bussen, hade el i tre timmar sen slutade jag, åkte hem och vek lite tvätt, satte mig en stund i solan sen bytte jag o emma i diskmaskinen, massa duktiga. sen kom anton o hans pappa o hämtade mig o nu sitter jag här hos anton. (: vi ska nog gå ut strax, så får vi väl se vad som händer ikväll .. :) ha de fint så länge !

/ Jonna v'

åttonde maj tvåtusenåtta

första inlägget på den nya datorn nu då. yes, jonna har fått en ny dator ! :D bärbar o allt, perfa ! älskar min mamma ! <3

åkte in till stan med anton, kollade runt lite o anton köpte en tröja inne på jive, sen tog bussen till a6 o gick o åt på ikea, kollade på pccity, sen elgiganten o så kom mamma efter jättelänge så köpte vi datorn sen åkte vi hem o har suttit här o pillat ! haha. ;D kul dag i alllafall, nu borde vi sova. ha de ifnt ! (:

/ Jonna v'

åttonde maj tvåtusenåtta

nationella i matte b då ja, hmm.. de gick inte bra, de var typ jättesvårt. :S fast gjorde typ allt så får väl se, men mobbat alldeles för svårt o konstigt, man fattade ju inte ens frågorna. :S cp.

men men, missade precis bussen så traskade in till juneporten o väntade på nästa. (: kom hem och gjorde hamburgare o satt på altanen o åt o såå, mys. nu sitter jag här och ska titta på nya tider om tio minuter, sen ska jag byta om o så o dra mig till bussen, ska träffa anton vi ska in till stan ju. (: kanske skriver senare, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

sjunde maj tvåtusenåtta

kom upp alldeles försent imorse vilket resulterade i halvplattat , halvblött hår och en springtur till bussen, men men, inte så ovanligt. hade svenska i allafall, jobbar med värmekraft, fossila bränslen, kol. seeegt ! men lektionen gick fort, hade sedan matte, gick med fort, imorgon är de nationellt i matte b. :S hade engelska med den jättesvåra texten vi skulle kunna tills idag, ingen hade läst den så vi fick en ny om vi lovade att kunna de tjugo glosorna vi fick med. :P sen klassråd som gick snabbt, vi fick reda på vad vi fick till individuella valen i tvåan, jag fick matte c, gött. ;)

sen skulle ju jag och anton till stan, men fick veta i morse att de va idag jag skulle med lina o klippa gräset så gjorde de istället, pluggade lite matte samtidigt, sedan drog vi oss hemmåt med mamma. har ätit lite, sovit, kollat på tv o såå. mår inte helt hundra så nu sitter jag o väntar på att mamma o emma ska komma hem med juice o glass. ^^

imorgon har vi som sagt nationellt prov i matte b, uschusch, de kommer inte gå bra. :/ vi har fyra timmar på oss, slutar sen efter de så då ska jag hem o äta lite o såå sen åker jag in till stan med anton, han ska kolla på kläder o så tänkte vi fika o lite såå. (: myys. sen skulle han antagligen sova här, får se får se. (:

helgen hoppas jag blir bra, inget jobb planerat, skönt faktikst, de ska ju vara hur fint väder som helst '! :D ska sola en massa, har ju redan lite i ansiktet, nicenice. ;) annars händer inte massor o nu ska jag resa mig upp o se om jag hittar en ipren elle rnåt liknande, ha de ifnt ! (:

/ Jonna v'

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

sjätte maj tvåtusenåtta

FEMTON ÄR DU:
1. Är du snygg? anton ville att det skulle stå Jaa o inte nej, så han får svara på denna : "jaaaA ! ! ! ! ! ! ! ! ! !"
2. Är du fet? skulle man kunna säga .
3. Är du smal? Nej .
4. Är du en sportfåne? haha
5. Är du rolig? nej.
6. Är du sjuk? jäääätte !
7. Är du feg? beror på.
8. Är du törstig? lite kanske .
9. Är du 15 år? nesch
10. Är du rik? skulle jag inte tro.
11. Är du fattig? noop
12. Är du smart? jätte.
13. Är du retsugen? nee
14. Är du shoppingsugen? usch nej.
15. Är du saknad av någon? vem vet ?

FYRA SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? jaaa,
2. Skulle du vilja väga mer? nejnej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha tror inte så.
4. Skulle du dricka dig full nu? nej.

ÅTTA KAN:
1. Kan du vifta på öronen? nee
2. Kan du slicka dig på näsan? tror inte de.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? nej
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? kanske.
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? jaa
6. Kan dina vänner lita på dig? jaa, de hoppas jag.
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? naa.
8. Kan du slicka? slicka vad ?

FYRA ANTINGEN ELLER:
1. Pierca tungan elr näsa? inget, men tungan i såfall
2. Vara seriös eller rolig? hmm, seriös
3. Brinna upp eller drunkna? drunkna
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar

FEM SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon just nu? Jaa.
2. Sol eller måne? Sooool.
3. Vinter eller höst? höst
4. Soligt eller regnigt? Soligt ofc.
5. Är du uttråkad? aa.

FEM OM MIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? hmm, 22:34
2. Vart vill du bo? vet inte.
3. Vill du gifta dig? nångång tror jag väl.
4. Är du kär? aaa
5. Favoritårstid? soommmar !

SEX HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? nee
2. Blivit kramad? vet inte.
3. Känt dig fånig? ne, tror inte så.
4. Saknat någon? aa.
5. Ljugit? aa.
6. Haft sex? nej.

SJU VEM

1. Vem är i rummet med dig? ingen.
2. Vem fick du senast sms av? anton sundling
3. Vem tänker du på nu? anton
4. Pratade du senast i telefon med? anton
5. Vems hus var du senast i? mitt hus.
6. Vem önskar du var med dig nu? anton <3
7. Vem är din favoritsläkting? vet inte.

SJU VAR
1. Var är din telefon? brevid mig.
2. Var är din mamma? inte hemma.
3. Var sover du? i min säng såklart.
4. Var handlar du mest? i don't know.
5. Var fick du tag i tröjan du har på dig? nattlinne från ullared skulle jag chansa på ?
6. Vart åkte du senast bil? till o från jbk.
7. Var i ditt rum är du? I sängen ,

SJU VAD
1. Vad åt du senast? pannkakor.
2. Vad drack du senast? tee,
3. Vad är det för färg på dina byxor? har inga byxor på mig.
4. Vad har du på fötterna? nothing
5. Vad är din favorit färg? rött, svart, vitt
6. Vilken film såg du senast? nån i tio minuter med anton
7. Vad hör du just nu? torktumlaren.

SJUTTON HAR DU NÅGONSIN

1. Sovit i en annan säng? yes.
2. Hånglat på en bio? naa.
3. Hånglat i skogen? aaa
4. Tyckt att din kusin är het? nee.
5. Sovit naken? jaaa. :D
6. Kört över hastighetsgränsen? aa
7. Målat om ditt rum? nej
8. Dansat farmför spegeln? när jag var liten kanske-
9. Fått hicka? jaa
10. Dumpat någon? aa .
11. Stulit pengar från en kompis? Neej !
12. Hoppat i en bil med folk du just träffat? aa.
13. Varit i slagsmål? nee
14. Smugit ur ditt hus? noop .
15. Haft känslor för någon som inte känt detsamma? aa.
16. Hånglat med en främling? naa.
17. Älskar eller saknar någon nu? jaa .

sjätte maj tvåtusenåtta

13 HAR DU:
Ett förhållande: Jaa.
En bästa vän: Yes !
Haft ett seriöst förhållande: har ,
Dejtat en av dina bästa kompisar: naee
Blivit kär vid första ögonkastet: lite småkär kanske
Fått ditt hjärta krossat: vet inte,
Haft ett one night stand: eh, jaoo
Skrikit åt en lärare: jupp
Kysst någon och sedan ångrat dig: jaa
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: hm, tror inte så
Några smycken som kostat över 1000 kr: nesch
Snusat: usch nej
Rökt: usch nej

12 DAGENS:
Klädsel: jeans, linne, grå tröja
Frisyr: plattat,
Låt: ingen låt idag, lyssnade lite simple plan på bussen bara
Vill ha: en bärbar dator.
Sjuka: halsont ?
Drog: te o sova.
Saknad: anton <3
Köp: inget idag,
Godis: några st ifrån helgen. (a)
Attityd: haha seg idag
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: vet inte,

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Elin. ;)
Bil: Ingen än,
Kärlek: Jakob. ^^
Husdjur: katterna.
Semester: finland skulle jag chansa på.
Jobb: max ;)
Köpta skiva: aaron carter tror jag xD
Riktiga kärlek: anton
Piercing: öronen
Konsert: the sounds :)
Fylla: haha

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: anton sundling
Personen som du kramade: anton <3
Peronen som ringde dig: anton
Personen som du ringde: anton
Personen du sa 'jag älskar dig' till: anton
Alkoholdrycken: hehe
Bilfärd: igår, till o från jbk (jag körde :D)
Filmen du såg: hm, en i lördags med anton, men vi somnade efter tio minuter typ.
Gången du grät: vet inte.
Måltiden: pannkakor made by me ! :D

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: nej
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: vet jag väl inte
Kalla dig själv lycklig: jaoo, hyffsat
Hellre ta bilden än vara med på den: ofc
Kunna gråta över en kille: aa
Kunna gråta över en tjej: aa
Ljuga för någon: aa
Kunna springa 50mil: knappast

8 VAD:
Gör du just nu: svarar på de här
Ska du göra imorgon: skola & stan o fika med anton :D
Säger du till dig själv när allt känns svårt: oj vad jag skulle få prata om jag sagt nåt till mig själv. :O
Har du med dig in på bion: olika
Är det för färg på dina byxor: olika.
Är det för väder hos dig just nu: vet inte, men skönt ute i allafall.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: håret.
Skulle du göra om du vann på lotto: bli glad ! :D

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. t-shirt
2. trosor
3. hårsnodd i håret
4. hårspänne
5. hårspänne
6. hårspänne
7. ehm, nagellack ? (a)

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: beror på.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: jaoo
Använder du huvtröjor: jupp
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: aa
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: soommar !!
Vilken ålder har varit bäst hittills: vet inte.
Sova på sida, mage eller rygg: sida !
Kramar eller kyssar: båda samtidigt ? ;)

sjätte maj tvåtusenåtta

seeg dag,
matte först, matten går skit just nu. :/ sen hade vi idrott och förlåt, men idrott är verkligen det tråkigaste som finns. :S så onödigt ! sen svenska, gjorde ingenting, läste tre sidor ur ego girl av carolina gynning, är snart klar med den faktiskt. (: ska skriva en recension sen med så får jag vg i svenska a sa hon. :P sen hade vi data o vi fick reda på excel provet, hade 60 utav 63 så de blev mvg. ;) lite stolt haha. sen jobbade vi med el/svenska arbetet. tog bussen hem och satte mig här för att jag var så himla trött. släpade mig upp efter en alldeles för lång stund och dammsugade lite o såå, fixade pannkakor, hur goa som helst blev dom idag. :D

nu sitter jag här igen men funderar på att traska uppåt o se vad alla andra gör, så ha de fint ! (:

/ Jonna v'

femte maj tvåtusenåtta

måndag igen, usch måndagar är inga roliga dagar. :/

idrott o vi fick springa runt munksjön. :O onödigt värre.

kom hem hyffsat tidigt i allaflal  o såg på veckans tre avsnitt av andra avenyn, sen åkte jag och spelade fiol, hängde med mamma till jbk o jag körde, asbra går de nu ju. :) sen har jag kollat på idol och pluggat en massa matte, har nationellt i matte b på torsdag och det går typ inte bra så jag är typ körd tror jag. :/ jaja, får väl se. (:

har väl inte mkt mer att säga just nu, men skriver imorgon skulle jag tro.. ;) ha de ifnt !

/ Jonna v'

fjärde maj tvåtusenåtta

lite dåligt med uppdateringar här. ;) får väl ta både gårdagen och idag nu dåå. ;)

igår (lördag) ;
vaknade vid tio i tio av att telefonen ringer, de va max som ringde, eller nej det var charlotte ifrån max. :P så jag åkte med hannes in till stan och jobbade några timmar, sen åkte jag hem och anton kom, vi lagade pytt i panna sen gick vi bort till mormor och vattnade hennes miljoner blommor o käkade glass påvägen med. ;) sen traskade vi hem och skulle se på filmen som gick på sexan tror jag, men båda somnade. (: myys.

idag (söndag) ;
vaknade vid tio nångång o segade hur länge som helst som vanligt, gick uppo åt lite frukost. sedan skjutsade anton och pappa mig till jobbet innan dom åkte till biltema o sen till anton för o svetsa, o jag jobbade hela dagen, till 21 o nu sitter jag här och har gjort matten som inte är klar för jag kan inte mer för att vi har världens sämsta lärare just nu. :/ borde duscha men orkar inte så jag tror jag gör det imon. får väl se. ;)

imon händer inte massor, skolan som vanligt, uschusch, sen är det fiol med, tror inte det blir så mkt mer. ;)

men nu måste jag fixa lite, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

andra maj tvåtusenåtta

fredag, sitter och väntar på att anton ska komma. funderar på att hoppa in i duschen snabbis (:

vaknade runt halv tio tio, satte på min andra film, blind dating , den var lite sööt, när jag sett den fixade jag lite och såå, den har jag suttit här o segat. ^^ o nu har typ hela dagen gått, haha. inte bra inte. men gött ! :D

ikväll hoppas vi på att det händer nåt kul, ring mig ! (:

nu måste jag gå, ska hjälpa emma. ;)

/ Jonna v'

andra maj tvåtusenåtta

image22

Grattis , fyra år idag Brusi ! :D <3

första maj tvåtusenåtta

aldrig kan man komma i säng i tid. ^^ hade två filmer, såg den ena o bestämde mig sedan för att se den andra imorgon för att jag var så himla trött, sen sitter man här o ändrar färger o sånt o kollar bdb o massa strunt i två timmar istället. haha, inte bra inte bra. ;)

idag har det i allafall inte hänt hur mkt som helst skulle jag väl tro, vi vaknade nån gång vid nio, gick o väckte ted o käkade frukost, sen kollade dom på 50 nuts 3 tror jag, och jag satt vid datorn en sväng, sedan drog ted hem och jag och anton segade länge länge, fikade lite med. sedan kom pappa o hämtade mig och vi åkte o köpte pizza o sen åkte vi hem o åt. inte nyttigt. ;) men gott. sedan skulle jag vara duktig o göra lite matte, men jag fattade ingenting. :O i vi har haft genomgång varenda lektion i två veckor på de här o jag kan ingenting ? :O lärarpraktikanter är sämst ! :@ allvarligt, i allafall hon som har oss, man fattar nada vill jag lova. men men, det blir väl till o sitta o läsa alla förklaringar i boken i helgen då så att man kan de på måndag. :/ tråktråk. men men, sen satte jag på min ena film, I want candy , den var sådär. :P lite knäpp (: sen nu sitter jag här då som sagt. (:

och resten av helgen ?
fredag; anton kommer nångång o han snackade om att han vill till a6, får väl se hur det blir, o sen hittar vi väl på nåt kul på kvällen. :D <3
lördag; ingen aning, men anotn snackade om att han skulle sova hos mig iallaflal. (:
söndag; jobba 13-21 ;) hälsa på vet ja. ;D

vad ska ni göra ? ring eller nåt om de händer nåt kul ! :D

nu ska jag dra mig skulle jag tro, ha de fint ! (:

/ Jonna v'

första maj tvåtusenåtta

bara typ  en månad och lite till kvar till sommarlov, nice ! :D

igår kom det folk till anton, jättemånga, sen drog hälften o vi som var kvar hade nice trevligt ! :D satta o snackade o massa hur länge som helst, sen drog jag ted och anton in o la oss, somnade typ direkt. :P

idag vet jag inte vad som händer, funderar på att dra hem. (: och nu orkar jag inte skriva mer, ha de fint !

/ Jonna v'

RSS 2.0