torsdag

ullared blev de ju igår, först kollade vi kläder o såå där inne, hittade inte så mkt, men vid lunch betalde vi o gick ut o åt, o då hade jag med mig, 9 par strumpor till anton, en luvtröja till mig, en blus till mig och ett sova-linne. sen åt vi o gick sedan o kollade på netonnet o sen kollade vi skor, köpte ett par röda vanliga som var på rea, o sen hittade jag ett par vinterstövlar väldigt superfina, kostade 400. sen gick vi in på gekås igen dom kollade på hästgrejjer och jag underkläder, o sen kollade vi på allt annat pryttelgrejs, och jag o emma gick ut till väskaffären mitt i detta o jag köpte en superduperfin väska för 400 där, o sen kom jag ut med, massa strumpor, trosor, hårspännen, en fleece, ett skärp, hårsnoddar ifrån gekås, o ferraribilar till anton :P väskan o skorna kostade i allafall mer än de jag köpte inne på gekås, men jag är nöjd !

idag blir de rida med emma o kanske lina, ska upp o väcka emma nu , så ha de fint så hörs ! jag älskar min nya mobil föresten, pusshej !

tisdag

yes nu har denna dagen också gott o de känns som att lovet snart är slut ! :(

idag har jag ju vart i bankeryd på scandinavian photo med mamma, blir nog pentax k200d tror jag, för då kan jag använda alla mammas objektiv o såå för hon har pentax (:

mycket mer har jag inte gjort, upptäckte att jag har ganska långt hår nu för nu blir de inte superkrulligt när man låter de självtorka de blir bara lite vågigt typ. ;)

och nu harjag inte så mkt mer att skriva, imon ska jag i allafall till ullared, åker tidigt kanske blir ett inlägg på kvällen annars blir de på torsdag när jag har ridit med emma kanske :D får se lite. :)

men nu orkar jag inte skriva mer, hejdå ! :P

tisdag

helgen först ;

i lördags kom ju anton på kvällen , men inte ensam , ted och robin kom också. vi kollade lite tv o sen såg vi på shit nu glömde jag bort va den hette, en gammal film, från 93 tror jag det var, juste drömkåken :P sen var vi aströtta hehe, snackade lite sen åkte robin o ted. sen somnade vi nån gång (a)

klockan ringde vid sju på söndagmorgon, får upp anton fem i halv åtta o då har jag satt på tvättmaskinen o såå för att det ska hinna torka o allt, o så går vi upp för o äta. då undrar pappa vad vi gör uppe ? jag tyckte att det var ganska självklart för vi skulle till stallet vid åtta med mamma lina o emma, o då får vi veta att klockan bara är sex för man skulle ställa om den :P blä kunde sovit en timme till, menmen vi satte oss vid datorn en stund, sen åkte vi till stallet, fixade lite, var ju tävling som mamma hade hand om. fick veta en grej om mobilen o blev skitsur :P mer om de senare. jag var sekreterare o anton tidtagare i allafall, vi var bäst ;) sen hem o åt mat. sen tog vi tåget till anton o sen ringde josef o vi åkte till han o sen gick vi till krogen o åt pizza o såå, sen åkte vi hem o somnade tidigt :P

och lite igår kan vi ta också :P anton vaknade vid kvart över sex o var jättepigg :( men han fick inte liv i mig så bra så han gav upp o satte sig vid datorn så jag sov till halv åtta ! :D sen var vi ute o fixade hans cross, sen åt vi lite mat, o sen blev de mys med massa andra avenyn o chips (a) tog tåget hem vid 15:12 och plockade i ordning i köket o fixade tvätten, duktigt. sen kom pappa o vi åkte till siba o fick pengarna tillbaka för mobilen o gick till elgiganten för o köpa en annan :p och varför detta ? haha.

jag valde mellan två telefoner o så frågade jag på siba vad skillnaden var, skillnaden var inte stor de enda som iprincip skillde var att nokian inte hade bluetooth de hade sonyericssonen, jaha så då tog jag sonyn. sen på tävlingen träffade jag marthina som hade den där nokian, o visst hade den bluetooth :O jonna blev skitsur. :P de blev ju bra tillslut i allafall. :P så nu har jag en ny annan mobil. nokia 5310 xpressmusic, den vita :D hur fin som helst. :P

sen när vi fixat telefonen åkte jag o pappa hem o gjorde lite mat o sen satte vi upp gipsskivor på den nya väggen i vardagsrummet, joo vi kollade på tv på elgiganten också :P en stor ska de va, mamma vill ha 50" på väggen, för våran soffa är ganska långt från där tv:n hamnar nu, men de blir nog bra (: sen pillade jag med telefonen hela kvällen o somnade sent :P

idag ;

var jag uppe alldeles för tidigt :P vid kvart i sju haha, o vid sju gick jag ut med brusi i 50 minuter gick, senhar jag inte gjort mkt mer :p

ska till mammas jobb i eftermiddag för vi ska till bankeryd till scandinavian photo o kolla på kamera :) mkt mer händer nog inte. :)

nu ska jag dra mig men ni får ha det så fint så hörs vi kanske senare (:

lördag

äntligen helg igen. :D

och jag har köpt en ny mobil nu, w302 ;) för bara 1400 ! :O hur bra som helst (: liten o smidig o inga extra funktioner alls :P men jag har inte kommit på hur man byter tema, verkar inte som man kan ha nåt annat tema än dom som finns i telefonen , lite synd men man överlever ;) det viktigaste var ju att den var liten o de e den (:

mkt mer har inte hänt, eller joo ! fick ju MVG* på naturkunskapsprovet som jag trodde gick jättedåligt :P 49/49 o till o med läraren var förvånad hon trodde inte någon skulle lyckas med full poäng, men jonna gjorde't ! ;D

igår var jag bara hemma o kollade idol, orkade inte gå iväg nånstans :P och idag händer nog inte massor heller, ska ut med brusi om en stund och ikväll kommer anton också, vet inte vad vi ska göra men blir nog inte så mkt speciellt eftersom att det aldrig händer något speciellt ;)

oj nu ska jag ut med hunden, ha de fint ! ;) skriv erat mobilnummer på min bilddagbok, alla följde inte med till den nya telefonen ;) hejdåå !

onsdag

sitter i skolan, slutar väl om någon timme, gottgott ! skriver om kylskåp o spisar ? väldigt ointressant och fruktansvärt svårt att fatta vad man läser. försök förklara hur ett kylskåp fungerar genom att läsa en bok som är skriven på antiken för såna som ska jobba med såna här grejjer o fattar vad peltierelement/termoelektriska kylaggregat är. så kul har jag !

igår hade jag inte heller så kul men fruktansvärt gött, var hos optikern efter skolan o sen hem, lagade lite mat och somnade vid sex, sov till nio ! hur gött som helst, sen gjorde jag matte inlämningsuppgiften och somnade igen :P pratade lite med mamma också så nu vet jag lite vad som händer på lovet :P

söndag ; tävling i stallet, kanske hjälper mamma lite
måndag ; inget planerat än
tisdag ; åka till mammas jobb vid fyra nångång så ska vi till scandinavian photo eller vad det heter o kolla på kamera, och kanske till siba o kolla på en telefon vi har kollat ut, får väl se. (:
onsdag ; ska till ullared
torsdag ; rida med emma
fredag ; inget planerat än
lördag ; inte jättemycket men ska jobba 17-21 i allafall (:
söndag ; ingenting planerat

sen blir de väl lite anton också förhoppningsvis ;) men det är inte inplanerat än. det blir som det blir :P

mkt mer än så har jag väl inte att skriva, efter skolan blir de hem o packa en snabbis sen spela fiol o sen hem o byta fiolen mot väskan och åka till anton, vet inte vad som händer men det är ju bonde söker fru ikväll i allafall :D

nu börjar jag igen, ha de fint !

Anton Isaksson <3

tisdag

sitter i skolan, har rast fast jag orkade inte så sitter här o har gjort klart alla övningsuppgifter på alla kapitel (1-16) i grundkursen. inte alla idag, men är klar med dom, har två datauppgifter kvar sen bara massa praktiska uppgifter också. intressant för er att läsa ? nej men det gör inte mig nåt ju. (:

slutar vid fyra nångång, sen kommer pappa o hämtar mig vi ska vara hos optikern klockan 16.30. sedan får vi se vad som händer, borde göra en matte inlämningsuppgift som är tills på fredag. men kanske blir kyrkan en sväng ändå. får se, vill till a6 o kolla skor också, men det blir ej idag, o sen vill jag kolla på kameran, men de blir nog på lördag om mamma kan då, o sen mobil nån gång, men de blir efter kameratittandet ;) och veckan efter lovet blir de prov i svenska o så tänkte jag satsa på o göra ett prov i elen, får väl se hur det går med pluggandet på lovet ;)

mkt att göra, ointressant ! läs inte mer så slipper ni ointressanta grejjer (:

om de händer något kul i helgen kan ni ju ringa, jag är öppen för förslag, känner för o hitta på nåt skojigt :)

men nu ska jag jobba vidare så jag blir klar med det snart. :P ha de fint !

Anton Isaksson, jag älskar dig !

måndag

usch va hemskt att det är måndag igen :O

el idag iallafall, o blev klar med villan så har börjat dra ner alla kablar, imon blir de till o plocka ner alla vp-rör ;)

skolan idag som sagt, sen åkte jag till sjukgymnasten o fick massa nålar i ansiktet, gött var de ;) ackupunktur. ska göra de två ggr i veckan i fyra veckor efter höstlovet (: nice. sen hem o har segat kollat på mobil o kamera o såå.

ville ju ha en mobil med bra kamera innan men har nog bestämt mig för att lägga pengar på en bra systemkamera o köpa nån liten mobil utan massa bra saker i sig ;) så så får de nog bli, mamma ska med o kolla på kamera nån dag, jag gillar hennes den är superbra, så kanske blir samma märke så kan jag ju låna nåt av alla hennes objektiv ;) men får väl se hur det blir med det :D

imorgon blir de skolan och sen till optikern, vila på eftermiddagen skulle jag hoppas på. :)

mkt mer än så har jag väl inte att säga , så ha de fint !

Anton Isaksson är väldigt bra vill jag lova ! <3

tisdag

yes, inte mkt kvar på veckan.
eller jo men förhoppningsvis går det fort :D men har alldeles förmkt att plugga egentligen men gör det inte, och det är illa, innan lovet borde jag gjort Prov 1 BB1 , Prov 2 BB1, slutprov BB1, prov 1 grundkursen, ett svenska prov. och på fredag har jag prov i naturkunskap ett ämne jag inte ens vart med på någon lektion om så tänkte att jag alldeles strax ska lära mig boken utantill för att klara detta :P vill ju också säga att jag ej kommer göra alla dessa innan lovet haha :P men borde göra första BB1 provet och svenskaprovet på måndag så jag blir av med dom :P nog snackat om prov de suger ju ::P

måndag & tisdag nu har jag roat mig med att lägga VP-rör i "villan" en grej iu skolan som är som ett hus, och jag har även dragit all kabel i dag o börjat koppla in lite uttag o såå. :) och igår efter skolan var jag hos sjukgymnasten o fick värmegrejs o såå, och efter lovet blir det ackupunktur 10 ggr på typ sex veckor o masssa avslappning så blir vi nog av med huvudvärken :) sen hem en snabbis o sen iväg till kyrkan vi åkte till samhjälp o kollade lite o sååå, sen åkte vi ner till nåt ställe de hade o där packade vi en massa kläder de ska skicka iväg, väldigt kul hade vi (: idag ahr jag bara var ti skolan och sen hem o laga mat o nu sitter jag här och ska som sagt snart skriva av naturkunskapsboken för att lära mig den :P blir nog äntligen hemma o house samtidigt, sen sms:ar mamma nån gång o då ska jag färga håret för sen när hon kommer ska hon då lägga i slingorna.

men nu har jag inte massa mer att säga, ska plugga ! för naturkunskap är faktiskt väldigt skojigt :D:D
ha de fint allihopa (:

fredag

äntligen fredag, & inställd naturkunskap.

jag har alldeles förmånga sovmornar tror jag, känns som jag aldrig är i skolan :P börjar 12.45 idag med matte c, o vi har prov fick jag reda på igår så jag har pluggat massa nu eller nej nu ljög jag haha, jag har kollat lite o försökt lära mig potenslagarna haha, men vi kan låtsas som att det är massa :P

men igår först ;
skolan & sedan åkte jag till stallet med systrarna som vanligt på torsdagar, o jag o emma red ut en sväng träffade massa stora älgar o blev hur rädda som helst så vi vände o red en annan väg :D sen fixade vi massa o såå sen hem, kollade på debatt vid 22, blondinbella skulle ju vara med, yes jag läser hennes blogg, och nej jag gillar henne inte, tycker hon är fruktansvärt patetisk o tycker emot sig själv hela tiden & har fula äckliga pälsar på sig :S men de va inte de de handlade om, de handlade om hennes alkoholkonsumtion eftersom att hon bara är 17, hon skämde ut sig totalt, hon sa samma sak hela tiden, att hennes blogg inte alls ser ut så och att hon inte dricker mycket, det sa hon varje gång hon öppnade munnen i sju minuter :O fruktansvärt nervös såg hon ut, och håret ? slickat ? jag trodde hennes hår var fint, nej ! blondinbella är ännu mer patetisk i mina ögon efter detta :P

o såå idag ;
hehe jaa, matte c 12.45-15.30 & sen jobba 17-21 så mkt mer kommer ju inte hända under dagen ;)

så nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men ni får väl ha de fint (a)

Anton är bäst <3

onsdag

var nån dag sen jag skrev sist, vet inte riktigt vad jag skrev heller

men igår va de i allafall studiedag, var på synundersökning vid tio och sen hem, sova till halv tre, sen åkte vi o red vid halv sex när mamma kom hem. kom hem vid tjugo i elva , åt mat, duschade o gick o la mig halv tolv o somnade gött !

idag är de skolan, ska in till optikern först o fixa något med något sen skolan, börjar tolv, ska på bio med skolan, andra arnfilmen vid tre, men jag ska inte med ska spela fiol idag ju o orkar inte gå på bio med skolan för o missa det, men det betyder i allafall att vi kommer sluta ganska tidigt o de e ju bra (: då behöver jag inte ta med fiolen till skolan. efter skolan träffar jag anton i allafall o vi hinner hem en stund, sen ska han med ner o spela fiol, sen hem o hinner vara hemma i fem minuter, så in o byta fiolen mot väskan o sen bussen till anton. sover där med, o jag gissar på att det blir bonde söker fru vid åtta, och massa mys ! :D kommer blir en bra dag.

morgondagen blir lite sämre för då har vi idrott o de e nog de sämsta man kan ha faktiskt, it sucks ! och jag har fortfarande jätteont i halsen, inte vanligt ont i halsen, de gör liksom ont runt hela halsen upp mot munnen, de gör ont när jag andas o när jag gapar o såå, är typ ömt eller nåt :S men kan ju inte missa hur mkt idrott som helst, måste ju ha g i allt, och detta är ju sista året med idrott, fruktansvärt skönt ! :D sen ska jag rida imon med, det blir bättre vill jag lova :)

helgen är inte helt klar än, jobbar 17-21 på fredag, sen pratade jag o anton om o simma på lördag o då kanske han komme rpå fredag eller lördag, eller så ska han träna cross med sin bror o då blir de ingen simning, o sen jobbar jag 17-21 lördagkvällen sen blir de nog i allafall bussen till anton, om inte han o hans bror tränar på söndag istället, men om jag åker till anton om dom inte tränar så blir de kanske bio på söndag :P får se helt enkelt, blir säkert bra tillslut haha ;)

men nu ska jag ta o göra mig iordning o såå, så ha de fint.

Anton är finast <3

söndag

jahaja, efter maten igår gick jag o duschade o åkte sedan till josef. josef jag anton o emil gick o åt pizza , sedan hem till josef o vi kollade på beck, kommer inte ihåg vilken :P josef o anton somnade haha :P jag o anton åkte hem vid halv elva nångång :P o snackade länge o sen somnade.

idag har jag bara jobbat :P

& ikväll ska jag, renskriva matteinlämningen, plugga till svenska provet, avslappningsövningen jag måste göra varje dag som tar 25min, kolla på andra avenyn. :P får se hur mkt som blir gjort haha, men nu ska jag dra mig ;)

anton är finast :D

lördag

jag o brusi är fortfarande helt ensamma här, och anton läs sakta nu ; jag har städat ! :D

tänkte gå upp o äta lite glass nyss har så ont i halsen, då ringde pappa o tyckte jag skulle plocka undan glassen för dom var påväg till max för o köpa mat så snart kommer dom med maxmat, det blir gött är hungrig!

anton har inte ringt än, men snart borde han ringa tkr jag :P

& glöm inte o ringa om de händer nåt kul ikväll :D

lördag

en trött jonna just nu (:

jobbade ju till 23 igår, sen hem kolla idol o somnade runt halv ett någon gång skulle jag gissa på. sen vid fem vaknade jag, för resten av min familj åkte iväg då dom ska tävla med hästarna, så nu är det bara jag o brusi hemma, somnade om vid halv sex någon gång (: sen ringde alarmet vid sju, de hade jag ställt för att kunna skicka ett sms till anton innan han åkte, vet inte när han åkte men nån gång då kanske ? :P för han är o tävlar idag :D:D fast jag fick inte följa med, han sa att han skulle blir så nervös då o tänka på massa annat haha. så jag är snäll och stannar hemma ;) nästa gång får jag hänga med :D & anton är bäst o jag tror det går skitbra för honom ! :D

jahaja, ska vara hemma med brusi under dagen, får väl se vad vi gör, ska gå upp o äta lite o kurera min hals tänkte jag, städa rummet behövs ju, duscha med, usch bara tråkiga saker ;P men vi får väl göra det bästa av de hela o hoppas på att det blir nåt städat ;) men nu ska jag dra mig uppåt och äta, så ha det fint ! :D

Anton är bäst <3

fredag

jahaja, min kväll med soft och idol-tittande blev inte som tänkt, jag åkte in o jobbade till 23:00 , och min snälla mamma kom sedan o hämtade mig, och snälla jag hade mozarella sticks till henne, o självklart glass till mig :D

men nu sitter jag i allafall o kollar idol, och jag fattar inte vad som är så bra med anna, kan någon förklara detta ? tkr hon är typ dov i rösten elelr mörk eller nåt ? jag tycker inte hon är bra ! heja loulou för att hon typ är gladast utav alla över att vara där o har skitcool röst, o lite heja johan för att han ser så liten o gullig ut och är cool ! haha ;)

fredag

& jag är hemma idag också, mår bättre men har fruktansvärt ont i halsen.

åkte till sjukgymnasten vid ett, spänningshuvudvärk är det, spänner mig för mycket tydligen, har alltid vart spänd i axlarna o nu har de gått upp i huvudet :P fick ligga med värmegrejjer runt nacken o längs ryggen o axlarna o lyssna på avslappningsgrej, hur gött som helst ! :O sen hem o har bara tatt de lugnt.

sen satt jag vid köksbordet o pratade med mamma o de brukar ju vara nån händelse eller att man är stressad i skolan eller hemma som utlöser den där huvudvärken, men jag har inget sånt.. men så satt jag där med mamma o kom på att jag skulle packa ihop ett paket o skicka tillbaka en väska till ellos så går ner o hämtar grejjer o går upp igen, tar ut väskan ur påsen kollar igenom hela väska och påsen o mamma undrar vad jag gör, jag kollar bara igenom så jag inte glömt nåt jag  blir så nervös för de, hon bara där har vi de inte så konstigt att du är spänd om du går o är nervös för sånt. haha, nu kommer anton bara hålla med när han läser, men det är faktiskt såå, om jag ska iväg typ åka till anton så måste allt vara planerat när vi ska åka o hur o allt, och allt måste packas o jag kollar femhundra gånger om jag har glömt något jag frågar alla om jag har glömt nåt som att dom skulle veta de, o när jag låser dörren funderar jag på om jag glömt nån lampa nån dörr vatten till brusi, plånboken kollas om den är med, oroar mig lite för att jag har glömt ett linne o springer in o plockar i ett till. :P allt ska vara planerat o inget får komma plötsligt för då kör det ihop sig då vet ja inte vad jag ska göra först o vad jag ska packa ner o jag hinner inte dubbelkolla allt fem gånger :P får ta o försöka oroa mig lite mindre för att glömma saker haha :P

nu har jag kollat lite på tv om framtiden med robotar samtidigt som jag spelat harpan haha :P nu är det vem vet mest så nu ska jag kolla på de, sen blir de idol !

imon hoppas jag på att jag är tillräckligt pigg för att åka till anton :D måste kila ha de fint !

anton isaksson, jag älskar dig ! <3

torsdag

jaa, gick ju till skolan igår. överlevde om man säger så, sen hem en snabbis med anton, började må massa sämre, men vi åkte i allafall ner till fiolen, som inte gick jättebra eftersom att jag inte kunde stå upp för jag var så yr, spelade lite i allafall.

sen hem o äta lite fick inte i mig så mkt, sen kollade vi på tv o jag började få ännu ondare i huvudet, och sen fick jag ont i halsen, så jag kunde inte ens svälja, sen blev jag febrig o fick jätteont i hela kroppen kunde inte röra mig typ, så jag låg o halvsov o lyssnade på idol medans anton kollade på idol o satt vid datorn, sen somnade jag, vaknade kvart i tio när mamma kom hem o mådde jättejättedåligt, anton stängde i allafall av datorn då och vi somnade.

såå mår inte superbra idag heller kan jag lova, har ju inte vart utan huvudvärken på 11 dagar, så ska till vårdcentralen vid ett, pappa kommer o hämtar mig någon gång, hoppas dom kan ge mig nåt som tar bort huvudvärken och lite halsont får gärna försvinna fick i mig tre skedar yogurth vid halv sju mer har jag inte ätit idag, orka vara mer sjuk nu !

men orkar inte skriva mer ska nog vila lite innan pappa kommer, så ha de fint !

Anton Isaksson är bäst <3

onsdag

Klockan är kvart i tio, men det går inte logga in på bloggen så jag skriver i word så länge, så vet ju inte när det kommer upp riktigt (:

Vaknade av att jag inte kunde andas imorse, orka vara sjuk ännu mer ! ): nu har jag förutom huvudverken jag haft konstant i nio dagar nu har jag ont i halsen, svullen i halsen, täppt, feber och hostig ! kan inte någon annan få allt mitt sjuka ? och har missat 4 dagar med el så får snällt ta o släpa mig till skolan idag, hata sjuklingsskit !

Ska föresten se andra arn med skolan nästa vecka på bio, och har studiedag en dag nästa vecka, underbart ! men det är ju inte förens nästa vecka, denna veckan har jag prov i svenska och matte inlämning, it sucks !

Nee nu har jag skrivit alldeles för mkt tråk och borde gå o duscha, anton kommer i eftermiddag också, det gillar jag (: men nu ska jag dra mig, ha de fint ! & jag älskar anton isaksson ! <3

RSS 2.0