måndag

jobbat idag, vart ute mest, bättrat på solbrännan lite ;) tyvär inte benen så mkt med arbetsbyxor men men ;)

och nu i eftermiddag har jag inte gjort så mkt installerat lite program på carinas dator och så bara. lite senare ska jag ut och gå med lollo :)

mkt mer än så händer inte, så ni får ha det underbart !

7

söndag

söndagkväll och det var väldigt länge sedan jag skrev något här ;)

veckan har bestått utav jobb och helgen har bestått utav anton ! :D

mkt mer än så har jag nog inte att skriva, och det tar nog lika länge till till nästan inlägg så om ni undrar vad jag pysslar med eller vill hitta på något får ni slå en pling ! :D:D

Ha det fint sålänge !

lördag

midsommarafton igår, åt färskpotatis o sånt hemma hos mig vid två tiden ! :D sedan blev det tårta! lite slappande hann vi också med innan det bar av till kusinerna där jag o anton bara stannade knappt en timme innan vi traskade upp till tåget :D

vi skulle ta tåget till tenhult :P när vi kommer upp till stationen i husvkarna står det ett tåg på spår ett, och man måste gå över spår ett för att komma till spår två där vårat tåg skulle gå :P så där står vi o ser när vårat tåg kommer o kan inte göra någonting haha :P tillslut åker de tåget som var ivägen men det var hur långt som helst så vi trodde de andra tåget redan hade åkt. men det hade det inte, det väntade haha :P lite stressad blir man ju ;) intressant ? nej, men du behöver inte läsa !

när vi kom hit, till anton gick vi in till grannen o grillade o massa sånt sen åkte vi in till tenhult en sväng var med lite folk o så, hände inte speciellt mycket. kom tillbaka ut till anton vid halv två ungefär o då gick vi in till grannen där de flesta satt kvar :P gick in o la oss vid tre typ, mysig kväll ! :D

nu väntar anton på att jag ska göra mig i ordning, har i allafall rakat av hans hår idag :O inte helt men mycket! sen blir det bio ikväll, JOhan Falk ! :D:D men nu ska jag borsta tänderna :D ha de fint !

onsdag

var ett tag sen jag skrev, men jag har inte dött, promise !

denna veckan har varit underbar vill jag nog påstå ! har vart i skolan i en timme ungefär, love it ! det var i måndags på morgonen för att städa ur skåpet o såå, sen gick jag hem o somnade med min förkylning, wonderful ! och i tisdags, igår, skulle vi till vätterstranden med klassen, jag vaknade o kollade ut och tyckte inte det var tillräckligt bra väder för det så jag somnade om. vid elva gick jag ut o mötte anton o vi gick en promenad, sakta men säkert med världens förskylning bägge två, jag kände att jag behövde komma ut lite ;) väl hemma så segade vi och städade mitt rum :D äntligen ! :D och vi sju eller åtta hann klockan nog bli, gick vi upp till konsum o hyrde film o köpte godis ! mums ! :D

idag var jag ledig , underbart ! :D anton hade lite sovmorgon , tyckte han i alalfall, jag vet inte om halv tio är sovmorgon, när vi har sovmorgon börjar vi efter tolv ju ;) men men, lite i allafall så vi sov ganska länge :D sedan åkte han iväg o jag segade, sen åkte jag o lämnade in min kamera o sen till trafikskolan för teorikurs, de var tråk ! och ikväll har jag bara kollat på film, myyys ! :D

imorgon är det avslutning ! och igår frågade jag anton vart han hade sin avslutning, i sofiakyrkan svarade han, men då har vi i kyrkorna jämte varandra jag har i pingstkyrkan. då började han fundera på om han med kanske hade där,  så efter en undersökning på bäckadals hemsida kom vi fram till att vi har avslutning samtidigt i samma kyrka ! bra ! efter den ska vi gå o fika sen åker vi ut till anton, eller om de blir tenhult, får se får se, :D ska i allafall sova hos mig som tanken är :D

men oj vad långt det här blev :O bäst jag slutar o somnar nu så jag orkar upp imorgon ! någon mer än jag som tycker skolavslutningar är överskattade ? jag är nog den enda med jeans imorgon , orka vara finklädd för en halv timme i kyrkan när man ändå ska tillbaka dit efter sommaren ? oooh nej ! överskattat ! men oj nu blev de ännu längre, hoppas ingen läser ända hit, godnatt !

fredag

igår hände inte så mycket roligt, bara skolan o sen jobba (:

idag börjar jag vid kvart i ett som jag gjort varenda fredag den här terminen, trååk ! men det funkar. har matte som jag haft varenda fredag den här terminen ;) vi får tillbaka nationella, o jag vill nog inte ens ha tillbaka mitt . känns som det har gått skit, men men så kan de gå ibland, bara att hoppas på det bästa (:

får se lite när jag slutar o så, börjar ju jobba vid fem, så får se om jag hinner hem emellan eller ej (:

efter jobbet tar jag i allafall bussen eller tåget till anton ! händer nog inte mängder ikväll, slutar ju inte förens nio, men vi får väl se lite ;) imorgon ska de köra cross i allafall, jag ska ta med mig kameran tänkte jag :D hoppas på någon fin bild (:

nu ska jag dra mig uppåt, ha en underbar dag ! & glöm inte www.signe.nu/jonna

onsdag

Klockan är 00:08, vilket betyder att jag borde sova eftersom att jag börjar åtta imorgon och ska jobba efter skolan ;) ska sova strax, har ordnat med mitt album hela kvällen :D nu är det klart och uppe ! äntligen, dock bara två mappar med bilder än så länge, men det kommer mera, jag lovar :)

här är i allafall adressen, http://signe.nu/jonna

så gå in o kolla o lämna gärna kommentarer om ni känner för det, inte för att jag vet hur jag ser dom men det löser sig säkert då det blir aktuellt :D nu hoppas vi att det kommer komma mycket bilder där framöver så det är bara att kika in då och då. ;) ska försöka nämna i bloggen när det kommer nåt nytt också :)

men nu måste jag verkligen sova (: ha det underbart allihopa! <3

onsdag

detta blir ett snabbinlägg ;) är helt slut idag efter träningen igår. jag har blivit så duktig ;) tränar o har mig haha :P:P tränade med anton igår i allafall :) sen kollade vi på en film innan vi somnade (:

idag har jag vart ledig har bara tagit det lugnt, men nu ska jag åka iväg och handla med pappa (: så de blev ett kort inlägg, ha de fint !

måndag

ny vecka igen ;) men vi börjar med helgen !

i fredags var jag o anton hemma hos mig o tog det lugnt kollade tv o somnade supertidigt! sen i lördags åkte vi in till stan när vi vaknat o gick o kollade i lite affärer o sånt mys de va ju marknad, dock inte så mkt att ha :P framåt halv ett mötte vi min familj o gick o åt middag på jensens, firade mammas födelsedag o mors dag. sen hem o äta tårta. efter tårtan fick vi skjuts av pappa till anton. där segade vi lite o åt grillat.. framåt sju åkte vi in till tenhult o träffade lite mänskor o sen vidare till stan o rix fm festivalen.. inte jättemkt o hurra över skulle jag vilja säga men det var trevligt ändå (: vi hann även med en tripp till max för lite kvällskäk :D somnade hemma hos anton vid halv tre och vaknade halv åtta ungefär i söndags o kunde inte somna om. :( var ute o gick en sväng sen väckte jag anton o vi kollade på robinsson finalen.. seddan blev det glassmys innan jag åkte till jobbet :)

så de var min helg ;) och nu är det ny vecka.. var i skolan i förmiddags o gjorde klart religionen som vi ska göra klart på torsdag, slipper man det! sedan åkte jag hem vid elva. gött! imorgon blir det till o göra det sista elprovet, sen har jag noginte så mkt kvar att göra :D ska försöka ta mig in till balen sen också jag vill se lollo :D o på onsdag är vi lediga, ska tyvär regna men jag håller tummarna för att någon bara skojjade om det ;) på torsdag blir det skola som vanligt, dock ingen vanlig idrott, tänk va soft att jag aldrig mer kommer behöva ha idrott! :D underbart! sen på kvällen blir de jobb.. o på fredag får vi tillbaka nationella på matten och får betyg o sånt sen blir de jobb till nio o jobb till nio på lördag, mer vet jag itnte om helgen så har någon nåt bra förslag så hör av er! :D

men oj vad mkt jag skrev, haha.. alldeles för mkt så nu blir de inget mer, ha de fint !

RSS 2.0