tisdag

sitter i skolan, har el o har inte gjort så jättemkt idag, skrivit två a4-sidor med vad jag ska kunna till elkompetens b första provet o börjat skriva en a4-sida på vad jag ska kunna till elkompetens b andra provet :P sånt man ska göra hemma igentligen kan man ju tycka, men orkar inte sitta o läsa en massa saker o svara på frågor, har ont i huvudet fortfarande ju, blä på det !

mkt mer än det här kommer nog inte hända idag, ska plugga när jag kommer hem, o sen blir de idol och maria wärn - främmande fågel . orkar inte skriva så mkt mer, så ha de fint !

måndag

& fortfarande huvudvärk, o så har jag feber med som jag antagligen haft hela veckan tror mamma, så nu sitter jag här och väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag får en tid idag förhoppningsvis, mamma tkt inte jag skulle gå till skolan så vi får väl se efter vårdcentralen hur det blir, måste få en tid så jag kan ringa skolan , så dom itne tror jag skolkar ;)

mkt mer kommer väl ej att hända idag tror jag väl.

igår var jag hos anton, vaknade vid fem över sju o kunde inte somna om, så vi låg o drog oss ett tag och gick ner o åt frukost, sen vid tio tror jag det var så gick vi ut, jag tvättade antons cross åt honom, o jag vet inte riktigt vad han gjorde, men nåt tror jaghaha. :P sen fikade vi hos susanne o magnus & sen in till anton o göra sig i ordning på fem minuter o sen åkte vi till hans farmor o åt mat :D mkt gott som vanligt. :P fick skjuts hem och somnade direkt, sen kom pappa o vi drack kaffe o åt bulle :P sen somnade vi i varsin säng, sen kollade jag andra avenyn o sen sov jag. o ffy va tråkigt för er att läsa, but i don't care ! :D

men nu ska jag dra mig, ha de fint !

lördag

jobbat idag :D sedan tog jag tåget till anton och vi gjorde tacos o åt med pelle pia o hannes o sen har jag duschat o nu ligger jag o myser o väntar på anton o patrik som är i tenhult o köper godis ! :D det blir den nya irene huss och horton ikväll :D kommer typ somna innan första filmen är slut är hur trött som helst o huvudvärk fortfarande ju, ska ta tabletterna snart så kanske jag slipper de under filmen i allafall :) har tid hos skolsyster på måndag, hon ska kolla synen så det inte är därför jag har huvudvärk, annars blir de vårdcentralen i veckan om de inte försvinner, hata vårdcentralen dom kan ingenting o gör ingenting they suck ! men men, inte mkt val kan ju inte gå med världens huvudvärk o äta alvedon o ipren var sjätte timme som jag har gjort sen i tisdags :P hata svälja alvedon blääblää !

men orka mer sjuksnack nu :P nu ska jag nog spela harpan tills de där två dyker upp, ring om ni vill joina :) pusshej !

fredag


jaha ? skrev hur långt som helst o så lägger jag in en bild då försvinner allt ? :O

så nu blir det kort, skolan med huvudvärk igår, det sög ! sen red jag med emma, hem äta, idol , sova.

idag ska jag till skolan again, två timmar naturkunskap o tre timmar matte c, orkar inte ! men nu är det så.

och sen kommer anton och jag vet inte vad vi ska göra så ring om de händer något :D nu ska jag torka håret, hejdå !


onsdag

ny design, svart/vit o allmänt tråkig men jag gillar den ett tag tror jag ^^ orkar inte göra något finare i allafall så det måste jag göra haha :P

mkt mer än så har jag väl nicht att säga, skola imon i allafall, mår inte bättre men orka sitta hemma mer, uschusch, joo lite bättre mår jag nog, huvudvärken är ju borta en stund när jag tar tabletter i allafall :D

men nu ska jag dra mig, ha de fint ! (:

onsdag

nu skriver jag här igen, o det är bara för att jag inte har något annat att göra (a) är fruktansvärt uttråkad ring mig någon !

tänkte låna mammas kamera o ta lite kort om ett tag, har faktiskt duschat idag, skönt måste jag säga ! med hårinpackning o allt, nice ! jaa men som sagt, låna mammas kamera kanske, för den är väldigt fin o såå ;) får väl se hur det blir, har typ aldrig tatt kort med den, inte riktigt min grej o jag vågar inte, den är liksom för fin o dyr :P men ett litet försök blir det nog. (:

så först blir det fota lite kanske dåå, sen blir de idol o den där nya serien på fyran klockan nio sen. (: har fortf. huvudvärk så jag tror jag avlider, men 2alvedon+1ipren hjälper en halvtimme efter att man tagit dom och då hjälper dom i en och en halvtimme, o jag får ta det tre ggr om dagen, så 4½ timme känner jag mig hyffsat bra måste jag säga. :D ska till skolan imon o försöka förtränga huvudet under dagen :D o hoppas på att få tillbaka ekologi provet som gick bra om man frågar mig, spännande o se om de verkligen gick bra :P sen ska jag nog rida med emma imonkväll, bestämt så iallafall ! :D

helgen blir ;
fredag ; skola o sedan anton vet inte vart vi ska vara eller vad vi ska göra än
lördag ; jobba 11.30-16.00 sen blir det anton , vet inte vad vi ska göra eller vart vi ska vara :P
söndag ; anton och plugga skulle jag tro ;)

onsdag

blir hemma idag också,

har precis ätit glass med jordgubbar, eller nej glass med saften som blir när man värmer jordgubbarna i micron. :P det var min frukost nu vid halv elva, bra ! ska se på what happens in vegas alldeles strax.

beställde lite kläder och en väska igår kväll med (: ingen aning om hur lång tid det tar innan det kommer men visar när det kommit. (:

mycket mer har ej hänt och detta var jätteointressant att läsa skulle jag chansa på, but i don't care för jag har inte bett dig läsa (: ha de fint !

tisdag

jaha, feber har jag haft/har idag också då ja, kul nej men gött o vara hemma o sega av sig, blir dock långtråkigt efter ett tag, har kollat på sex and the city mkt bra tkr jag. (: kollat massa kläder o så också mkt mer har ej hänt idag. (: kollat idol o nu kollar jag något på fyran (: mkt mer händer inte.

har börjat fundera på mörkt hår igen ? kan verkligen inte bestämma mig, suck !

men nu ska jag kolla vidare på tv:n så ha det fint !

tisdag

förra veckan önskade jag att jag iprincip skulle bli dödssjuk till denna veckan, dödssjuk är jag väl inte men känns som att huvudvärken när som helst tar död på mig så halvt kan vi väl säga, igår blev det hemma o jag sov verkligen hela dagen, var vaken några timmar på kvällen bara, idag blir det hemma också, och har lite svårt att sova eftersom att jag sovit så mkt igår o inatt, tänkte göra om designen, men hittade inga fina bilder, måste ta nya först. (: så idag så blir det sova, kanske ringa anton han var också hemma igår han har ögoninflammation, han borde ju vara hemma idag också då tycker man. ;)

mkt mer händer nog inte idag, nån som har nån idé på vad man kan roa sig med, eller någon bra film elle rnågot kan ju höra av sig. (:

lördag

först om igår ;
hade ekologiprov i naturkunskap a, och det gick hur bra som helst skulle jag tro, sen matte i tre timmar o sen bussen till anton ! :D kräftskiva med massa mänskor, vi gick dock in o la oss vid elva o somnade dirr för vi var massa trötta haha. :P

idag ;
vaknade runt tio någon gång, spelade lite burnout, gjorde jag o anton satt vid datorn. :P sen gick vi ner o gjorde toastmackor o åt, antons farmor kom med munkar också, sen gick anton o duschade o vi åkte med hans farmor till huskvarna, gick o kollade lite, var typ marknad men inget o ha skulle jag påstå, men vi åkte i allafall upp till a6 o jag köpte ett skärp en tröja o en sjal, (de på bilden) (: sen åt jag glass o anton drack cola medans vi väntade på att bussen hem skulle gå, åkte hem o åt tacos sen har vi kollat på dumpad, eller forgett sarah marshall tror jag den hette på engelska, väldigt rolig vill jag nog påstå.:P sen har vi inte gjort massa mer, anton har typ börjat få ögoninflammation, inte kul alls !

imorgon ska jag i allafall med till stallet, det är ponnyallsvenskan och jag ska stå i koisken på förmiddan och sen vara banarbetare på eftermiddagen, anton ska nog med också o hjälpa til llite, behövs alltid. ;)

men nu tror jag att jag ska vara social med anton som har gegg i ögonen stackarn, men ni får ha det så fint ! (:

onsdag

nice dag idag, började ju sent o halva klassen försvann typ efter knappt en timme så vi fick gå vid halv tre haha, ingen koll på läget alls hade någon idag ^^ åkte hemåt, mötte anton på bussen o vi segade lite här sedan tog vi bussen ner till södergårdsskolan o jag spelade fiol , sen åkte vi hem o kollade på film, fruktansvärt skum film. :P sen åt vi lite mat o övade lite till mitt prov, sen skjutsade jag anton till tåget o åkte hem, spolade tillbaka tv:n till klockan åtta o kollade på idol (: mkt mer har jag ej gjort, och kommer ej att göra !

men jag kom just på att nästa vecka skulle jag vilja bli sjuk, fruktansvärt jättejättesjuk så man knappt kan röra sig, så man får vara hemma o vila upp sig sova hela tiden o bara vila. jag menar superdupersjuk för har man bara 39 i feber o ont i halsen så får man ju dåligt samvete av o ligga hemma, riktigtriktigt sjuk så man inte kan göra någonting, det hade vart oerhört skönt, någon som har nåt tips på hur man blir så sjuk ? lämna en kommentar isåfall..

mkt mer har jag inte att säga, så hade fint ! :D

onsdag

onsdagar betyder sovmorgon, börjar kvart över tolv, ganska segt men lite gott också, har el idag med, slutar vid tre någon gång .  (: anton kommer hit i eftermiddag, myys ! mkt mer händer väl inte, ska dra mig och duscha alldeles strax o sedan fixa något att äta. (y)

& ge mig lååååååångt ljusbrunt hår nu ! :D på tal om de, skolfoto imorgon , efter idrotten :S om håret ej blir bra så är jag sjuk det är ett som är säkert haha, hatar mitt hår. :P

men nu ska jag se om det går att ändra textstil här och sen gå o duscha, så ha de fint ! (:

tisdag

ojojoj, idag har jag pluggat hur mycket som helst :O skrivit sex a4-sidor om ekologi med en massa ordförklaringar o skit som vi har prov på på fredag, o nej man behöver inte skriva av allt man ska kunna man kan läsa det i boken några gånger, men jag gillar att skriva ner allt på egna papper, sex sidor blev det denna gång. (a) sen har jag gjort klart matteinlämningsuppgiften som igår gick skit ! men idag löste sig det mesta utan 4/x^4+20=36 , funderade hur länge som helst igår, och massa länge idag, frågade tillslut simon och han fattade ingenting, men efter ca 2 timmar skriver han nuuuuduuu ! då har han suttit i två timmar o funderat på detta tal och ringt sin pappa o funderat tillsammans med honom och kommit på hur man gör, så den uppgiften gick fint den också, men ska inte försöka förklara här hur, för det var inte det smidigaste. ;) ekvationer är skojigt ! :D men mkt mer har jag ju då inte hunnit med, missade till och med idol för att jag pluggade :O då är det illa, men men så kan det gå. hehe :P men nu har jag inte mkt mer att skriva mer än att jag vill ha långt ljusbrunt hår nu, ge mig ! :D:D:D:D men ska i allafall plocka iordning mina femhundra papper o pennor o min miniräknare o alla böcker som ligger utspridda i sängen efter pluggandet så ha det fint ! :D

måndag

måndag igen, usch gillar inte måndagar, fem dagar kvar till helgen då ju ! men men så är det och skolan gick soft idag, var skitseg o gjorde inte fruktansvärt mkt men lite fick man gjort i allafall (: har bara ätit lite o såå o vart ute med brusi o suttit här, borde plugga lite men har inte kommit dit ännu. ^^ men men så är det

har förövrigt bestämt mig för att spara långt hår o färga det ljusbrunt när det blekts, mitt hår bleks eftersom att jag är blond o har bara brun toning i just nu. (: det blir nog trevligt, om jag inte lyckas gå till frisören o klippa av håret som jag alltid gör för att jag hatar mitt hår haha !

men nu ska jag plugga lite, om jag nu kommer dit, så ha de fint ! :D

söndag

ett litet kort inlägg innan det blir nanatime !

tatueringen tappar skorpgrejs nu :D spännande, smörjarsmörjarsmörjar massa hela tiden !

& det viktigaste, jag saknar antons långa fina hår ! :O
har lovat honom att om han sparar ut till långt hår igen så betalar jag toning, ljusbrunt, hehe, hela idén är självklart min o han skulle "tänka på det" haha, jag saknar det i allafall ;) så fint ! men anton, du är hur fin som helst nu också, saknar bara håret lite. ; ) jag älskar dig, det vet du ! :D <3

godnatt (:

söndag

usch nu är helgen slut, igen ! längtar till nästa helg redan :P men ska väl berätta lite om denna först kanske (:

fredag;
var i kyrkan en sväng o somnade tidigt, hur soft som helst !

lördag;
jobbade till 16.00 sen åkte jag till anton o slipade lite med honom sen kom de en stor stor lastbil med halm som vi bar in i deras stall, 2 ton var de, sen åkte vi till lola o bar in 2 ton hos henne också. :P sen köpte vi pizza o åkte hem o åt pizza o myste massa o somnade ganska tidigt, tror jag !

söndag;
jobbat lite o såå, sen har inte så mkt mer hänt. :)

yes det var min helg, och vad händer i veckan då ?

måndag; bara skolan o sen plugga
tisdag; skolan o sen plugga
onsdag; skolan o rida med mamma
torsdag; skolan och skolfoto  :O måste göra nåt med håret
fredag; skolan o sen till anton på kräftskiva o kalas o allt vad det var :P
lördag; ingen aning än , (:
söndag; hjälpa till på tävlingen i stallet

blir nog en bra vecka , dock lite pluggande men det ska vi nog överleva :) men nu ska jag dra mig, ha det fint <3

torsdag

yeees torsdag ! snart helg och dagen har vart hyffsad måste jag säga, svenskan var soft, idrotten var okeej :P får ju inte svettas så softade lite lugnt ;) o sen natur o jag är typ grym på ekologi haha, lite i allafall (a) sen hem, o stannade o köpte fondation o  puder, som jag aldrig använder men ibland kan ju vara kul :P sen hem och jag hade fått två brev :D ett från pliktverket o jag var ej lämplig för att göra lumpen haha, och ett ifrån arla. för häromdan när jag skulle äta yoggi yangster jordgubb (barnyoghurt) som ej är med klumpar för jag gillar inte klumpar, så är det klumpar i den ? :O usch ! så jag klagade lite o fick varucheck på 35:- hem i brevlådan :D eller jag kanske gillar klumparna men dom är så äckliga o svälja eller nåt ? obehagligt hehe :P

annars har jag bara segat fram till idol började o nu segar jag igen, ska upp o tvätta tatueringen, ansiktet o borsta tänderna snart tänkte jag. (: men ni får väl ha det så fint så länge :D

onsdag


nunununu är det gjort ! :D:D det gjorde ont, fast inte jätte men var otroligt glad över att det inte var nåt jättestort när jag satt där haha, höll på o svimma innan jag o pappa åkte, var skitnervös så vi stannade o köpte godis så jag fick i mig lite socker haha. men det gick ju bra tillslut, väldigt nöjd ! :D

onsdag

jaaaaaaa idag blir det ! :D gött att ingen vet hihi, men snart lär ni får veta, kanske, om ni vill veta såklart. (:

men idag i allafall, börjar ju kvart över tolv, ganska gött faktiskt, vaknade en minut innan klockan ringde, skills är det ! slutar tjugo över tre o åker då direkt till fiolen, efter fiolen blir det hem o äta lite, sen vid 18.00 är det dags, pappa hänger med ;) sen blir de nog inte så mkt mer idag, idol ikväll, men annars inget spec. ;) jag längtar massor ! :D men nu ska jag dra mig till duschen, så ha de fint !

onsdag



18 månader med baby igår <3

söndag

igår ;
skulle ju åkt på tävling med mamma o brusi, anton o emma med men aa, det blev inget. för mamma kan fortfarande inte prata o hade feber, synd ! menmen, vi roade oss med att ligga o lyssna på massa gammal musik vi hittade på en gammal mp3 jag hade i min garderob :P sen bytte jag i diskmaskinen medans anton städade mitt rum (a) tack älsk <3 han är bäst på att städa ;) han hade även packat min väska med kläder o allt som jag skulle ha med till honom, så vi la oss framför datorn till pia kom o hämtade oss. (:
grillade när vi kom till anton, med hans grannar och fick värdebevis till telefonen av pia o pelle i födelsedagspresent :D och ett kort med en katt <3 älska ! har fått två kattkort nu hehe, bara för att jag inte får ha en riktig. sen åkte vi in till tenhult, vet inte riktigt vad vi gjorde, var i kyrkan ett tag i allafall, mys ! åkte hem vid tio över tolv, klockan stod på 00:11 när vi åkte hehe :P anton satte sig vid datorn o spelade o jag somnade. ^^

idag ;
vaknade alldeles för tidigt som vanligt hehe, vi har inte gjort så mkt idag, vart ute o slipat lite o spacklat och jag har tagit massa kort på antons cross och katterna :D GE MIG EN KATT !!!! eller inte för jag får inte ta in den hos mig, brusi uppskattar itne det tror dom. men jag vill ha en katt ! får fråga pia om jag får hyra en kattplats här ;) sen har vi ätit mat ^^
ska hem nångång med, vet inte när än men snart kanske, ska rensa datorn idag tänkte jag :D o lägga över alla bilderna till mammas dator, har dom där för då kopieras dom hela tiden till hennes externa så de finns dubbelt av dom om en hårddisk skulle krascha o så slipper jag ta plats på min dator till det (a) sen ska jag nog sova tidigt, men får se hur det blir med det det är ju tyst vittne ikväll, lätt att fastna framför det :D

fy vad mkt jag skriver idag hehe. :P och imon blir tiden förhoppningsvis bestämd ! älskar att jag lyckats vara tyst om det, bara anton o familjen som vet, mormor med hihi ! hoppas de bara blir av. ^^ men nu ska jag sluta skriva om roliga saker som ni inte vet om o inte tycker är alls intressanta ! :D:D så ha de fint !

fredag

äntligen fredag igen, men vad gjorde jag igår sen då ? inte jättemkt, red med emma, gick väl hyffsat, mamma har ingen röst så hon satt o skrev allt vi inte fick glömma på mobilen o lappar  :P kom hem och trodde jag hade skrivit upp nåt som vi skulle göra i matten, men de hade jag visst inte, så jag har väl drömt de :) sen kollade jag på idol o somnade.

idag har vi natur och sen matte c i tre timmar, hoppas de går fort, slutar fyra o åker antingen med papap eller snabbussen, tog ju snabbussen förra fredag, o nej den gick inte snabbare ! värdelöst, busschaffören kunde endast danska, o de var inte sakta han pratade de enda man fattade var att han ville tillöxnehaga ? jaha, vi  sitter tio personer på bussen o alla ska till stensholm, vi visar tidtabellen vi ringer jlt, men nej han tror inte på oss ? han ringer på sin såndär radio, o yes äntligen mot stensholm, trodde vi, han kör mot öxnehaga ändå, men efter mkt om o men vänder han i rondellen o kör mot stensholm, vadå snabbbuss ? tog längre tid än om du tar ettan från juneporten o byter till femton på esplananden. värdelöst, men i sommar och terminen som börjat har vi väl lärt oss detta ? bussarna går inte när dom ska o ska du till jobbet måste du ha en andra plan om bussarna inte kommer, skitdåligt ! men nog klagat på bussarna ! :D efter skolan hem ju, o då är redan anton här för han har mkt bättre schema än mig :( dock inte lika bra som jag hade i ettan :D haha :p vet inte vad vi hittar på, ska ju upp vid halv sex på lördag för o åka till lidköping med mamma, brusi o emma (;

men oj vad klockan är mkt, måste duscha, ha de fint ! (;

http://jnytt.se/Read__18168.aspx

torsdag

snart helg !

började åtta idag, det är trist mkt mer hände inte i skolan , som vanligt. ;D mkt mer har inte hunnit hända idag, ska iväg o rida lite senare med emmapemma, kanske ta med kameran  ? , får se. (: lite matte ska jag göra sen med tror jag. men nu orkar jag itne sitta här mer.

and if you need someone to talk with ?

onsdag

godmorgon !

börjar halv elva idag, lite tidigare än vanligt, börjar egentligen kvart över tolv. idag ska vi prova kläder i allafall ska ju få dom sen nån dag, så ska testa storlekar idag med nån gubbe som kommer. (: mkt mer händer nog inte i skolan, skulle sluta lite tidigare eftersom att vi börjar tidigare, de låter ju väldigt bra. (: 

men mkt mer har jag inte att skriva just nu, ni får ha en bra dag! (:

lääängtar !

tisdag

stan med anton efter skolan, kollade en liten snabbis sen trean upp till a6, börjad med fika på ikea för jag var hungrig, åt en baguett med kyckling och currymojs, mkt god och anton åt muffins för han var inte så hungrig. :P kollade i massa affärer, la undan ett par jeans på veromoda, köpte en lång tröja (på bild) på bikbok och innan vi åkte hemåt köpte jag även jeansen. :) åkte hem och har segat mest, ätit glass o druckit varm blåbärssoppa för jag har mkt mkt ont i halsen o de suger !

veckan blir såhär skulle jag tro ;
onsdag ; fiol & rida skulle jag tro (:
torsdag ; nada, vila upp sig, lite plugg kanske men får se för de lär ju ske på eget initiativ om det sker.
fredag ; anton , händer det nåt skojigt ? (:
lördag ; agility i lidköping med mamma och anton antagligen (: kvällen vet jag inte, ring om de händer någe kul.
söndag ; ej helt bestämt men antagligen anton en sväng ;)

mkt mer än så har jag inte att säga, kollar på nåt tråkigt politikprogram på tv för att det aldrig går något bra på tv nu förtiden, seeeegt ! men ska dra mig en sväng, ha de fint (:

snartsnartsnart, lääängtar ! :D

måndag

& jag har inget att skriva mer än att snart är det dags ! :D

RSS 2.0